Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Žbluňk a byl pryč! Šampion Karlos Vémola vystoupil z komfortní zóny

VIDEO: Žbluňk a byl pryč! Šampion Karlos Vémola vystoupil z komfortní zóny

Vémola

Karlos Vémola sice avizoval, že se jeho kariéra blíží ke konci, ale i přesto ho aktuálně čekají hned dva velké zápasy s Pirátem a Véghem, na které se už postupně připravuje. V rámci zocelení těla si ve spolupráci se zlatým olympijským medailistou Fuksou vyzkoušel nový sport, který je evidentně sakra náročný. Není tedy divu, že Terminátor skončil ve vodě.


Růžička v base pobude mnohem déle? Bývalá přítelkyně přišla s vážným obviněním

„Stojí za to, si to zkusit, protože když se na to člověk dívá v televizi, tak mu každý sport připadá jednoduchý. Teď už vím, jak složitý to je. A kdo se může svézt na kánoi s olympijským vítězem, že jo?“ reagoval Vémola pro CNN Prima NEWS na novou zkušenost.

„Zkoušeli jsme si to nejdřív na trenažéru, tam si myslím, že to vypadalo skvěle. Samozřejmě, že na vodě je to něco trošku jiného, ale myslím si, že Karlos je snaživý sportovec a kdybychom tu byli do západu slunce, tak by se určitě rozjel. Prostě srdce sportovce tam je vidět,“ chválil Fuksa.




Jak Novotný vidí završení trilogie?

„Je to 50 na 50 evidentně. Ani si nemyslím, že záleží na tom, jak dopadne ten zápas s Pirátem. Samozřejmě že když Karlos vyhraje, tak mu to dá velkou půdu pod nohy. Kdyby prohrál, tak ho to třeba bude zase brutálně motivovat, že mu to ukáže nedostatky a na čem pracovat. Musím říct, že jsem si nemyslel, že Karlos v tom druhé zápase Attilu porazí. Nemyslel jsem si to. Když jsme byli na té poradě komentátorů v sobotu ráno, tak jsem byl jediný, kdo říkal, že Karlos vyhraje a řekl jsem, že jedinou cestu, kterou vidím, že mu ublíží rukama. To se pak stalo. Karlos ho nahulil a proto pak tolik nereagoval, protože byl nahulený. Sám Attila říkal, že vlastně neví, jak přesně, ale nějak mu ublížil rukama… Může se to stát znovu? Těžké. Když bych musel na někoho vsadit, tak řeknu Karlose,“ nabídl promotér Novotný v rozhovoru s Vláďou názor na velkolepé završení trilogie, které nás čeká příští rok pravděpodobně na další velké stadionové akci.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs ?

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *