Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Nelítostný Vémola! Svěřenec líčí, jak ho Terminátor tak mučil, až se pokálel

VIDEO: Nelítostný Vémola! Svěřenec líčí, jak ho Terminátor tak mučil, až se pokálel

Vémola

Součástí blížící se akce Clash of the Stars 9 je i Rendys, který se na zápasy připravuje po boku Karlose Vémoly, což evidentně není vůbec žádný med. Naopak jde o sakra tvrdou dřinu, protože sám Terminátor je vyhlášený tím, že je to neuvěřitelný workoholik, což platí i pro roli trenéra, ve které se evidentně docela vyžívá. Rendys však trpí, ale jak se říká – těžko na cvičišti…


Růžička v base pobude mnohem déle? Bývalá přítelkyně přišla s vážným obviněním

„Měl před zápasem s Pirátem a dělal váhu. Když dělá váhu, tak je to debil (smích). Posadil mě na airbike a dal mi 5 minut a musím dát 100 kalorií. Ty krávo… Kdybych to dal, tak konec tréninku. Když to nedám, tak se jede dál. Samozřejmě jsem to nedal. Dal jsem 96 kalorií. Z toho airbiku mě postavil na pás a dal rychlost 13 a 5 minut běhání na 13 s těma přepumpovanýma nohama. Kámo, já jsem po každých 20 vteřinách seskakoval z pásu, ale on na mě řval. Bouchal mě do zad a řval, že nejsem žádný Kotlár, že takhle běhá jen Kotlár na kebab a podobné kecy. Jsem se tam zeblil a posral. To byl asi můj nejhorší zážitek,“ líčil Rendys nejhorší zážitek s Vémolou, který se s ním evidentně vůbec nemaže. O to snazší by však mohl být blížící se souboj se Syrským Kazatelem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kulturistika.com (@kulturistikacom)




Jak Novotný vidí završení trilogie?

„Je to 50 na 50 evidentně. Ani si nemyslím, že záleží na tom, jak dopadne ten zápas s Pirátem. Samozřejmě že když Karlos vyhraje, tak mu to dá velkou půdu pod nohy. Kdyby prohrál, tak ho to třeba bude zase brutálně motivovat, že mu to ukáže nedostatky a na čem pracovat. Musím říct, že jsem si nemyslel, že Karlos v tom druhé zápase Attilu porazí. Nemyslel jsem si to. Když jsme byli na té poradě komentátorů v sobotu ráno, tak jsem byl jediný, kdo říkal, že Karlos vyhraje a řekl jsem, že jedinou cestu, kterou vidím, že mu ublíží rukama. To se pak stalo. Karlos ho nahulil a proto pak tolik nereagoval, protože byl nahulený. Sám Attila říkal, že vlastně neví, jak přesně, ale nějak mu ublížil rukama… Může se to stát znovu? Těžké. Když bych musel na někoho vsadit, tak řeknu Karlose,“ nabídl promotér Novotný v rozhovoru s Vláďou názor na velkolepé završení trilogie, které nás čeká příští rok pravděpodobně na další velké stadionové akci.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs ?

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *