Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Bomby jak Kincl! OKTAGON šampion odhaluje aktuální formu

VIDEO: Bomby jak Kincl! OKTAGON šampion odhaluje aktuální formu

Kincl

Organizace OKTAGON MMA před časem potvrdila, že nás na turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu čeká titulový duel Kincl vs Engizek, se kterým se tak nějak všeobecně počítalo. Na německou akci totiž souboj dává jasný smysl. Šampion souboj bez většího vyjednávání přijal a nyní se tedy připravuje na další titulovou obhajobu.


Hezké gesto! UFC šampion Alex Pereira se zastal Jiřího Procházky

Od té doby, co byl představen OKTAGON P4P žebříček, tedy žebříček napříč váhovými kategoriemi, je na vrcholu jediný král a to právě Patrik Kincl. Ten má totiž aktuálně na kontě hned několik titulových obhajob. Poté, co na body porazil Piráta, totiž tvrdě ukončil Lohorého a ve vlastní hře utahal Vémolu. Následně přidal i submisi s Wawrzyniakem, takže má celou paletu výher, které dokazují jeho komplexnost. Na turnaji OKTAGON 62 pak může Kincl přidat další obhajobu, na což už se nyní pilně připravuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrik Kincl (@patrik_kincl)




Kincl polemizoval o změně soupeře

„Prostě mi bylo oznámeno, že Německo, Frankfurt, stadion a tento soupeř. Bereš, nebereš? Jediné, co jsem zkusil, bylo, že když se oznámil návrat Macha Muradova, jestli není šance se tam potkat s Machem. To bylo ještě před oznámením jeho zápasu. Přišlo mi, že na takový stadion a na akci, kterou bude sledovat celý svět, postavit nejlepší zápas OKTAGONu z pohledu světového žebříčku, by to bylo fajn, ale zase chápu, že to chtějí víc postavit pro to domácí publikum, aby se nastavil ten rekord a přišlo co nejvíce domácích lidí,“ prozradil Patrik Kincl ve svém posledním videu, že se pokoušel domluvit duel Kincl vs Muradov, ale plán je nakonec takový, že uvidíme souboje Kincl vs Engizek a Askham vs Muradov s tím, že dává smysl, aby se pak vítězové utkali proti sobě, takže naděje na zmíněnou bitvu stále je, jen k ní vedou určité kroky.




Pirát si také brousí zuby na Macha

„Jasně, že mě to láká,“ reagoval Pirát pro Sport.sk na otázku, zda ho láká být dvojnásobný šampion OKTAGONu. „Mám to i v hlavě. Ideální scénář by pro mě byl ten, že je nyní zápas Kincl vs Engizek, který určí vítěze. Pak se bude něco ve střední váze dít. Já porazím v listopadu Karlose a mezitím Mach získá titul ve střední váze a můžeme si to dát s Machem o titul ve střední váze.“

Souboj Pirát vs Muradov už se zmiňoval právě v souvislosti s Vémolou, kterého se Muradov na tiskové konferenci zastal a nabídl, že kdyby se Terminátor z důchodu nevrátil, tak by to za něj vzal. Dobře však víme, jak to nakonec dopadlo – Vémola má místo důchodu potvrzené hned dva velké souboje.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *