Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Opravdu se dočkáme Conora? Ředitel UFC White má pro fanoušky skvělé zprávy!

Opravdu se dočkáme Conora? Ředitel UFC White má pro fanoušky skvělé zprávy!

Generální ředitel UFC Dana White se ve středu večer na Instagramu živě věnoval živému vysílání a propagaci Power Slap a během něj šéf UFC naznačil, že se blíží velké novinky týkající se několika největších hvězd organizace UFC!


Uražený Alex Cverna ostře pálí do šampiona Kincla a posílá mu výzvu

Není to tak dávno, co generální ředitel UFC Dana White médiím sdělil, že Conor McGregor nebude zápasit před koncem tohoto roku, přestože on i Michael Chandler volali po tom, aby byl jejich zápas přeložen na prosinec. Ir se poté na sociálních sítích podrobně rozepsal o své frustraci a nedávno na X zveřejnil: „Až budu volný“ a uvedl, že organizace UFC odkládá jeho návrat.

McGregor zřejmě zapůsobil na vedení UFC svým kouzlem, protože tuto středu Dana White vysílal živě na Instagramu, kde prozradil, že se brzy objeví novinky týkající se McGregorova návratu. „Dnes jsme mluvili o Conorovi. Chystáme velké novinky o Conorovi,“ řekl White v živém vysílání na Instagramu. Šéfův komentář potěšil McGregora, který odpověděl mrkacím emotikonem, čímž naznačil, že je s výsledkem jednání nejspíš spokojen.

Novinky o McGregorově zápase však nebyly jedinou věcí, kterou White naznačil, protože dále uvedl, že bude mít také novinky týkající se Charlese Oliveiry a Alexandra Volkanovskiho. „Oliveira vs Volkanovski? Ohledně obou borců se také chystají novinky. Brzy se objeví velké novinky o Conorovi, Charlesi Oliveirovi, Michaelu Chandlerovi, Maxi Hollowayovi a dalších dobrých věcech,“ pokračoval White.

Chandler věří, že pokud by se rozhodl od potenciálního zápasu jednou provždy odstoupit, UFC by mu místo toho nabídla jiný velký zápas. „Jo, mohl jsem přijmout jiný velký zápas, ještě teď bych mohl zavolat do UFC a říct, že s Conorem končím, dejte mi jiný zápas, a oni by to udělali. Pokud to pro mě nedopadne dobře, alespoň jsem byl mužem svého slova,“ řekl Chandler v rozhovoru pro Beat The Heat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *