Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Robert Whittaker má radu a varování pro nenasytného Alexe Pereiru

Robert Whittaker má radu a varování pro nenasytného Alexe Pereiru

Whittaker Pereira

Turnaj UFC 305, který se konal v Austrálii, si nenechal ujít ani šampion polo-těžké váhy Alex Pereira, který byl samozřejmě také hodně zvědavý, kdo bude další týdny a měsíce vládnout střední váze. Nakonec je to Dricus Du Plessis, kterého Poatan vyzval, ale například bývalý šampion Robert Whittaker ho od návratu do střední váhy zrazuje.


Hezké gesto! UFC šampion Alex Pereira se zastal Jiřího Procházky

„Doufám, že na to nedojde,“ odpověděl Whittaker v Submission Radio na otázku, zda věří, že se Pereira vrátí do střední váhy. „Upřímně řečeno si nemyslím, že by to pro něj byl dobrý zápas. Nemyslím si, že je to pro něj dobrý zápas. Posunul se výš a návrat do střední váhy by byl hodně ošidný. A není to tak, že by se přesunul nahoru kvůli jednomu zápasu. Zůstal tam. Už nějakou dobu tam bojuje. Takže by ho to stálo hodně sil, aby se dostal dolů, a Dricus je sakra silný.

Viděli jste to v zápase proti Adesanyovi. Adesanya má opravdu dobrou bradu, a Dricus ho i přesto zraňoval natolik, aby, víte, aby mu to bylo nepříjemné. Rád bych si myslel, že své soupeře nikdy nepodceňuji, ale pravděpodobně jsem to s Dricusem udělal a doplatil na to. Možná, těžko říct. Příprava nebyla ideální. To říká každý. Když se podíváte na jeho zápas, vypadá ten chlap jako hospodský bojovník, že? Ale on prostě pořád někoho rozbíjí.

Jak jsem říkal, v tom prvním zápase s ním jsem viděl, že přicházejí rány. Uhnul jsem z cesty. Cítil jsem se tam dobře. Říkal jsem si: ‚Mám to.‘ A pak jsem dostal ránu do obličeje. Není to hezký styl, ale je účinný. Super účinný. A myslím, že největší věcí je mentalita, která stojí za jeho údery.“




Du Plessis prý radši půjde o váhu výš

„Co bude dál? To je na UFC. Nemyslím si, že by se měl Alex vracet do střední váhy. Pokud chce, tak proč ne, super. Nerad bych však potom poslouchal výmluvy o tom, jak jeho výkon poznamenalo shazování a tak podobně. Však jsme všichni viděli, jak ho Izzy poslal k zemi hned v prvním kole. Já jsem dnes Izzyho sílu cítil a neberte to nijak špatně, je rychlý a šikovný, ale pokud ho on poslal k zemi v bezvědomí, tak vám garantuju, že se mnou do té klece nechce. Obzvlášť, pokud by musel opravdu hodně shazovat. To se prostě nestane. Ať si to dá s osmičkou své divize a užije si to. Já si to dám asi se Stricklandem, pokud to vedení chce. Dáme si oba další zápas a abych pak nemusel poslouchat, jak shazoval, tak rád přejdu za ním do polo-těžké váhy. Rád si ten zápas dám, ale není to něco, za čím bych se hnal,“ reagoval Du Plessis a nabídl, že přejde za Pereirou místo toho, aby on musel náročně shazovat do střední váhy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *