Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Je to šokující“! Zápasník KSW byl zatčen a čelí závažnému obvinění

„Je to šokující“! Zápasník KSW byl zatčen a čelí závažnému obvinění

Bývalý šampion FEN a Babylonu, ale také titulový vyzyvatel v organizaci KSW, byl zadržen policií. Ve středu o této zprávě informovaly polské servery, které také zveřejnili prohlášení, ve kterém zápasníkův zástupce uvádí, že celá situace je pro jeho klienta nepochopitelná a šokující.


To tu ještě nebylo! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhodil bojovníka z Clashe

Bývalý šampion FEN a Babylonu, ale také titulový vyzyvatel v organizaci KSW Daniel Rutkowski (17-4), byl zadržen policií. Polský zápasník naposledy bojoval v KSW v březnu. Na body tehdy porazil Julia Cesara Nevese. Poté se ještě představil v exhibičním boxerském souboji s Salimem Touharim, ve kterém také dokázal zvítězit na body. Rutkowski pochází z Radomi a je mu 35 let. Jeho zástupce zveřejnil toto prohlášení: 

„Byl zadržen v domě, kde bydlí se svou manželkou a nezletilým dítětem. Zadržení proběhlo v klidu. Daniel i jeho blízcí jsou celou situací překvapeni, ale především šokováni. Daniel čelí vážnému obvinění, které je pro něj zcela nepochopitelné, stejně jako pro jeho ustanoveného obhájce. Navíc v tuto chvíli nebyly předloženy žádné důkazy, z nichž by bylo možné vyvodit vinu a oprávněnost vznesených obvinění,“ stojí v prohlášení.

„V současné době se čeká na projednání odvolání proti uplatněnému předběžnému opatření v podobě vazby a na objasnění skutkového základu obvinění. Připomínáme zásadu presumpce neviny a žádáme všechny, aby se zdrželi předčasných soudů nad Danielem Rutkowskim,“ zdůrazňuje se v prohlášení.  

„Žádáme, aby bylo respektováno soukromí rodiny a aby obhájci, který byl v případu ustanoven, bylo umožněno co nejdříve hledat pravdu, která bude pro Daniela vstupenkou k navrácení ztraceného normálního života“

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *