Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Komplikace? Světový server upozorňuje, že je nová OKTAGON posila stále v trestu

Komplikace? Světový server upozorňuje, že je nová OKTAGON posila stále v trestu

OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA před časem udělala velkou čistku ve svých řadách, což odneslo celkem 50 jmen, která už nejsou se žlutočernou stájí spojená. Nyní je tedy čas na nové posily a jedna taková se nyní potvrdila. Jde o borce, který byl z UFC vyhozen, ale nyní dostává šanci v OKTAGONu, kde by se mu mohlo dařit.


Hezké gesto! UFC šampion Alex Pereira se zastal Jiřího Procházky

„Zdravím všechny, tady je Igor Severino a mám tady nový kontrakt. Děkuji OKTAGONu za šanci. Zničím všechny v pérové váze. Budu šampion, je to jen otázka času,“ potvrdila organizace OKTAGON MMA, že řady posílí Igor Severino. Že je vám jméno povědomé? Není se čemu divit, jde totiž o „kousače“, kterého Dana White přísně vyhodil. Nyní však dsotává šanci v OKTAGONu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Pamatuji si všechno, co se dělo, dokud jsem nedostal opravdu tvrdý úder,“ vysvětloval kousnutí Severino pro MMAJunkie. „Později jsem se podíval na video a myslel jsem si, že to byl loket. Od té chvíle jsem jel na autopilota. Na nic si nepamatuji. Nikdy jsem nedělal nic mimo bariéry tohoto sportu.




Když se podíváte na ten zápas, spousta lidí za mnou přišla a říkala: ‚Hele, vyhrával jsi kolo. Proč jsi to udělal?´ Podíval jsem se na video a ano, myslím, že jsem vyhrával. Nebylo nic, co by mě mohlo ospravedlnit, že jsem kousl.

Vím, že to se mnou teď vypadá dost špatně a chci, aby lidé viděli, jaký jsem člověk. Prosím, jen mi dovolte, abych měl zase kariéru. Prosím, dejte mi šanci vrátit se a vykoupit se. Prosím, dovolte mi, abych vám všem ukázal, kdo doopravdy jsem.“




Server MMA Fighting, kterému novinka neunikla, upozorňuje, že je Severino stále v trestu. Po diskvalifikační prohře a propuštění z UFC byl Severino potrestán Nevadskou atletickou komisí za faul, který ho stál práci. Původně Severino souhlasil s šestiměsíční suspendací, ale většina komisařů se domnívala, že trest není dostatečně přísný, protože to vytváří precedens pro případné budoucí incidenty. Nakonec byl Severino suspendován na devět měsíců spolu s pokutou 2 000 dolarů a 471,12 dolaru za poplatky za stíhání, které zaplatil státu Nevada. Na základě devítiměsíční suspendace může Severino po 23. prosinci opět bojovat,“ píše přední MMA server. Otázkou však je, zda bude OKTAGON trest respektovat, protože platí hlavně na území Nevady, takže pro OKTAGON by nemusel být nijak směrodatný, ale uvidíme, jak se vedení a rozhodčí k věci postaví.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs Bahaji

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 6




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *