Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Vašek Mikulášek dojemně přiznává, jak se cítil, když přišel o sluch

Vašek Mikulášek dojemně přiznává, jak se cítil, když přišel o sluch

Mikulášek

Vašek Mikulášek, který před časem skončil v OKTAGONu, aby se následně přesunul do Clash of the Stars a RFA, nedávno oznámil, že bohužel přišel o sluch, což je nepříjemné pro normálního člověka, natož bojovníka, který v zápase potřebuje vnímat pokyny z rohu a také od rozhodčího.


To tu ještě nebylo! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhodil bojovníka z Clashe

„Jak jsem se cítil?. Na rovinu, tahle otázka mi vehnala slzy do očí. Cítím jsem se sám a opuštěný. Jako by to ani nikoho nezajímalo. Taky by nemělo, když je jen můj vlastní problém, prostě jsem se ale cítil sám a už to tak i zůstalo. Lidi totiž nechápou, jaké to je přijít o jeden ze základních smyslů. Říkají vám, že všechno bude zase dobrý, jenže ono není.

Málokdo si uvědomuje, že všechno má svůj následek, co to asi může napáchat v hlavě. Navíc já jsem impulzivní člověk. Vadí mi hodně věcí a zrovna tahle byla obzvlášť nepříjemná. Přiznám se, že první den jsem se rozbrečel. Věděl jsem, že můj život se změní, ale nechtěl jsem to dávat moc najevo. Nasadil jsem tedy svůj klasický úsměv. Snažil jsem se k tomu přistupovat s humorem, těšit se ze života pořád stejně,“ přiznal Mikulášek pro Kaocko.cz.




Že by se Vaškovi splnil sen?

Vašek Mikulášek se před časem nechal slyšet, že jeho vysněným angažmá by bylo právě polské KSW, což by se mu nyní mohlo splnit. „Do pice, yes, opráším polštinu. Velké novinky už brzy,“ oznámil totiž Mikulášek na svém IG profilu, což naznačuje, že by mohlo jít pro KSW. Polský kolos se totiž chystá právě do Ostravy, kde by se podobná tvář jistě hodila. Mikulášek je sice kontroverzní, ale minimálně v Ostravě dokáže přitáhnout pozornost. Pokud by navíc dostal nějakého zajímavého soupeře, tak by mohlo jít o sledovaný souboj.

Uvidíme tedy, jaké novinky nám Mikulášek potvrdí a jestli se jeho sen o KSW opravdu splní. V první řadě ho však na konci září čeká v rámci společné akce RFA a IAF Komuenha, se kterým má společné to, že oba porazili Gábora Borárose. Mikulášek v boxu a Komuenha v MMA.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *