Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Wow! Po propuštění z UFC předvedl Joilton Lutterbach brutální štípanou

Wow! Po propuštění z UFC předvedl Joilton Lutterbach brutální štípanou

Bývalý šampion RFA Joilton Lutterbach podepsal smlouvu na zápas se Sharou Magomedovem na turnaji UFC v Saúdské Arábii, ale po pozitivním testu na zakázanou látku dostal od UFC výpověď. Den poté, co se zpráva dostala na veřejnost, brazilský zápasník přiznal, že zakázanou látku užíval. Antidopingový úřad pro bojové sporty pak Lutterbachovi vystavil dlouho stopku. Nyní se však představil na turnaji v Rusku.


Uražený Alex Cverna ostře pálí do šampiona Kincla a posílá mu výzvu

Antidopingový úřad pro bojové sporty (CSAD) na začátku srpna oznámil, že Joilton Lutterbach z brazilského Ria de Janeira přijal 24měsíční suspendaci za porušení antidopingové politiky UFC (UFC ADP). Lutterbach byl 8. června 2024 pozitivně testován na přítomnost 3a-hydroxy-2a-methyl-5a-androstan-17-onu, metabolitu drostanolonu, anabolického steroidu, který je zakázán za všech okolností, ve vzorku moči odebraném mimo soutěž agenturou Drug Free Sport International (DFSI), která zajišťuje odběr a přepravu biologických vzorků v rámci ADP UFC. 

Lutterbach se tak vrátil k jiným bojovým sportům. Minulý týden se představil v hlavním zápasu turnaje RCC Fair Fight, kde se podle pravidel kickboxu v malých rukavicích střetl s domácím Borisem Medveděvem a byla z toho parádní štípaná. Medveděv se od začátku snažil najít správnou vzdálenost, Lutterbach šel Rusovi zdatně naproti a nedovolil mu vzdálenost zkrátit. V samém závěru kola však Medveděv Joiltona zaskočil kopem z boku a poté ho poslal k zemi.

Druhé kolo začalo Medveděvovými kombinacemi, ale Lutterbach se během přestávky vzpamatoval a opět se zdálo, že má zápas pod kontrolou, ale na konci druhé minuty kola Medveděv opět poslal Joiltona k zemi. Lutterbach se opět zvedl, a navíc při samotném gongu Joilton oplatil Rusovi knockdown a poslal ho také k zemi. Ke konci zápasu měl Lutterbach zlomený nos, ale ani to mu nezabránilo, aby i ke konci zápasu předvedl parádní štípanou. Nicméně s domácím Medveděvem padl na body. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *