Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To tu ještě nebylo! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhodil bojovníka z Clashe

To tu ještě nebylo! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhodil bojovníka z Clashe

Le Sy

V souvislosti s blížícím se turnajem Clash of the Stars 9 se objevilo hned několik kauz, na které muselo vedení reagovat. Byli to Samir a Gelnarová, což bylo nejvíce medializováno, ale do problémů se dostala i další jména, jako je například Bukys. Podobný problém měl i Novby, ale vypadalo to, že vedení ho na startovce ponechá, což se však nakonec za hodně zajímavých okolností nestalo.


Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

„S Novbym to bylo tak, že když se řešil jeho první zápas na osmé akci, tedy se to řešilo po sedmičce někdy v únoru, tak u jednání, kde byli i kolegové, to téma padlo a řešilo se. Vysvětlení Novbyho bylo takové – a drží se ho pořád, což nyní ověřujeme, jestli je pravdivé – že obdržel nějaké fotky od mladé slečny (údajně 13 let) a uchovával je. Poslala mu fotky a on je měl u sebe a údajně je měl ukázat jejím rodičům v rámci nějaké hádky.

Dostal podmínku za to, že ty fotky nesmazal a měl je u sebe a defacto je přechovával. Měl podmínku a už v době našeho jednání skončila. Nevím, jak dlouho trvala, bylo po ní. Neporušil jí, takže nemusel jít do vězení a žádný další trest nedostal. Myslím si, že v 19 letech dostat podmínku není příjemné, a že to pro něj byl velký trest a ponaučení… Nyní čekáme na něj až nám předá… Po internetu koluje nějaká obžaloba. Zásadní je, jaký byl rozsudek a na ten čekáme. On nám ho má dodat a od toho se budou dovíjet naše další kroky a rozhodnutí,“ vysvětloval Le Sy. S ohledem na to, že byl Novby potvrzený na B4THECLASH, se předpokládalo, že na kartě zůstává, ale…




Novby na B4 dorazil, ale hned na začátku mu bylo vysvětleno, že končí. „Dnešní povídání nemohu začít ničím a hlavně spíš nikým jiným, než Novbym a kauzou, která vyplavala na povrch. Hodně se to řešilo. Diváci i ty čekají na nějaké oficiální potvrzení ne/účastni na Clash 9. My jsme to rozhodnutí nechtěli dělat na základě nepotvrzených screenů a dokumentů, které létaly po internetu, a už vůbec ne na základě nějakých anonymních zpráv nebo komentářů. My jsme to rozhodnutí udělali na základě oficiálního dokumentu. Ten jsi nám dodal. Původní myšlenkou B4 a účasti Novbyho bylo, aby byl prostor na obhajobu a vysvětlení. S ohledem na to, co v tom dokumentu bylo, je asi nějaké vysvětlování zbytečné. Musíme ten zápas bohužel zrušit. Není možné, abys v Clash dále pokračoval. Mrzí nás to,“ oznámil Le Sy během přímého přenosu, že Novby v Clash končí, což byl hodně nečekaný krok. Původně se totiž čekalo, že Novby zůstane, ale nakonec byl vyhozen v přímém přenosu, kde měl šanci se omluvit a poté z organizace nadobro odejít.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *