Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Pekárna, šachy a hvězdný soused? Zajímavosti o OKTAGON jménech

Pekárna, šachy a hvězdný soused? Zajímavosti o OKTAGON jménech

OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA nám své tváře pravidelně blíže představuje, abychom měli šanci si k nim vybudovat vztah, ale i přesto jsou stále zajímavosti, které neznáme. Právě na ty se OKTAGON zaměřil ve svém blogu.


Rivalita pokračuje? Clash hvězda vypráví o nepříjemném setkání s Brichtou

BUKI A BOJOVÉ SPORTY? ANI ZA NIC!

Dnes zkušený mazák, který za pár týdnů nastoupí do svého 53. zápasu. Jen těžko proto věřit, že byly doby, kdy Ivan Buchinger z tréninků utíkal! Když ho jako malého kluka zapsal táta na řecko-římský zápas, Ivan tréninky přímo nesnášel. Tajně z nich prchal a dělal všechno pro to, aby na ně nemusel. Naštěstí pro nás, svou cestu k bojovým sportům nakonec našel.

Z OBÉZNÍHO PEKAŘE SPORTOVNÍ HVĚZDOU

Karol Ryšavý dnes rozdává svoje pověstné bomby v kleci, jeho cesta k vrcholovému sportu ale nebyla jednoduchá. Před lety se živil jako pekař a holdoval sladkému pečivu ve velkém. Vyjedl se téměř ke 100 kilům a neviděl žádnou motivaci. Jeho život kompletně změnil trenér Attila Végh, který v něm dokázal probudit novou motivaci a dovést ho až k hvězdné kariéře. Není divu, že si Karol nechal Attilu i vytetovat – to, co pro něj v životě udělal, mu už nikdy nezapomene.




ZBIL LUKA BARNETTA, TEĎ SE CHYSTÁ NA MURADOVA

Scott Askham je jméno, o kterém bychom mohli napsat celou knihu. Protřelý UFC, majitel pásu z KSW, bývalá světová #12 střední váhy… Co ale možná nevíš je, že kromě jmen jako je Khalidov nebo Materla, měl v kleci také Luka Barnatta, komentátora OKTAGONU! Toho na body porazil, ale věříme, že mu to Luke už odpustil a v komentáři obrovského duelu Muradov vs. Askham bude jako vždy zcela profesionální.

PŘES DEN AJŤÁK, VEČER FIGHTER

Miláček fanoušků Attila Korkmaz si už podruhé vysloužil své místo v hlasování Lucky loser. Září nejen v kleci, ale i v matematice, která je jeho velkou zálibou od malička. Není proto divu, že kromě MMA se rozhodl i pro kariéru v IT. Osmihodinnové směny kombinuje s plnou přípravou a my před ním smekáme pomyslný klobouček!




KALAŠNIKŮV OSUDOVÝ SILVESTR

Je to scéna jako z filmu. Andrej Kalašnik sedí v baru a popíjí několikátý drink. Je Silvestr, ale on nemá chuť slavit. Je znechucený ze zápasnické kariéry ve free wrestlingu, kde se mu nedaří posouvat tak, jak by chtěl. Hledání sponzorů, příprava, těžké podmínky… zdá se, že to nemá smysl. V televizi, která v hospůdce hraje, najednou vidí svého známého ze střední školy. Píše se rok 2015 a Jiří Procházka zápasí v UFC, kde se postupně stává velikou hvězdou. Oheň zažehne a Kalašnik hned další týden přichází do JETSAAM Gymu na svůj první trénink. A jak to bylo dál? To už asi víš. Osud nebo náhoda, to už necháme na tobě.

V KLECI JAKO NA ŠACHOVNICI

Určitě sis všiml, že Mate Sanikidze je typ bojovníka, kterého snad vše nechává ledově klidným. Ještě aby ne, je velkým fanouškem šachu a i v kleci působí jakoby promýšlel 10 tahů dopředu. Necítíš-li se na souboj v MMA, můžeš gruzínského bojovníka vyzvat v šachu. Obáváme se, že ani tam nebude patřit k nejlehčím soupeřům.




MŮJ SOUSED TYSON FURY

Jak by vypadal tvůj život, kdyby pět minut od tebe bydlel Tyson Fury? Možná by ses také stal vynikajícím zápasníkem jako Jack Cartwright. Ten vyrůstal vedle boxerské legendy a když viděl Furyho trénovat v nedalekém gymu, rozhodl se box také zkusit. Začala tak lovestory mezi bojovými sporty a Jackem, který dokonce několikrát sparoval s Tysonovým bratrancem.

SILÁK Z PŘÍSTAVU

Co dělá jedna z nejlepších lehkých vah Evropy mimo klec? Acoidan Duque překvapil fanoušky nejen svými výkony v letošním Tipsport Gamechangeru, kde vyřadil několik favoritů. Možná bys ho nečekal ani v přístavu Las Palmas, kde jako zkušený silák kotví lodě. S tímhle borcem se neztratíš.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs Bahaji

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 6




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *