Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Ztráty a náhrady! Blížící se turnaj Clash of the Stars 9 hlásí hned 3 změny

Ztráty a náhrady! Blížící se turnaj Clash of the Stars 9 hlásí hned 3 změny

Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars musela v poslední době řešit hned celou řadu problémů, ale to nic nemění na tom, že nám na začátku září doručí již devátou akci, která se koná v Praze a která má podtitul Skandál, který jsme opravdu dostali. Právě i kvůli problémům došlo na celou řadu změn, takže tu máme rázem tři nové zápasy.


Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

Už nějakou dobu se spekulovalo o tom, že se dočkáme několika změn, což se také stalo. Jaké tři nové zápasy jsme tedy dostali? Známý streamer Opat se utká s dalším streamerem Seaserem, protože Novby byl evidentně ze startovky stažen, což je hodně velká ztráta. Novby a Opat jsou totiž bývalí kamarádi z Ústí nad Labem, takže měl duel relativně zajímavý příběh.

O soupeře přišel i Frolík, který se měl utkat s Bukysem, ale nově má jako soupeře PsychoMichala, kterého už jsme mohli vidět v akci hned několikrát. Poslední změnou je souboj Fidorkus vs Fryhow, který nahrazuje souboj Samir vs Kočko-Kluci, na který samozřejmě nedojde.

Co do změn by to navíc nemělo být všechno, protože druhou náhradu má prý i Lauberová, ale vedení zatím žádné nové informace nenabídlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)




Le Sy přiznal, kdo ho zklamal

„Ty B4, které proběhly, tak si nevzpomínám, že by tam za mnou někdo přišel a řekl, že má v plánu to a to a že by chtěl něco udělat. Sedlo si to tak, že to možná lidé vnímali, že je to slabší a že tam lidé žádné brikule nedělají, ale tak to někdy může být. Je to na nich, jak chtějí to promo vést. Já třeba zmíním příklad, který mě zklamal. Syrský Kazatel, který jde proti Rendysovi. Na schůzkách působil hrozně sebevědomě, jak Rendyse rozškube a nenechá na něm nit suchou, že to bude sranda a správný trashtalk, který bude podložený i sportovním výkonem. Na to jsem se těšil, takové zápasy mám nejradši, když tam jsou borci, kteří makají, vyhrotí se, je ta trashtalk a poté se poperou. Tak to má vypadat. Tiskovka byla výborná. Na tiskovce nastoupil sebevědomě, jak jsem čekal, ale na B4 tam seděl a jen jsem čekal, kdy dá Rendysovi pusu. I já jsem z toho byl zklamaný, bohužel, ale na to nemám vliv. B4 probíhá organicky, jak se lidé vyspí, jakou mají náladu a podobně,“ reagoval Tomáš Le Sy v rozhovoru se Sibiřanem.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *