Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Velké jméno pro jubilejní turnaj KSW 100? Lewandowski se vyjádřil ke spekulacím

Velké jméno pro jubilejní turnaj KSW 100? Lewandowski se vyjádřil ke spekulacím

V rozhovoru pro portál inthecage.pl spolumajitel organizace Martin Lewandowski prozradil několik podrobností o jubilejním galavečeru KSW 100, který se uskuteční v listopadu v Gliwicích. V první řadě bude událost podobně jako první galavečer série Epic dostupná pouze na PPV a karta bude obsahovat pouze zápasy podle pravidel MMA. Vedení KSW se aktuálně pokouší přivést hvězdného zápasníka jako soupeře pro Mameda Khalidova.


A nekončí to! Jedna z největších Clash hvězd bojuje s vážným obviněním

„Rozhodli jsem se, že by bylo dobré, aby stovka byla specifická, pouze s MMA zápasy, aby se to lidem nepletlo. Je to také takový důraz na tu dvacetiletou historii, že je to jen MMA. Myslím, že EPIC se vrátí na začátku roku 2025 nebo někde v prvním čtvrtletí, to je taky v plánu,“ řekl Lewandowski v rozhovoru s Mariuszem Olkiewiczem.

„Uvažujeme o devíti až deseti zápasech. Minimálně jednou se určitě bude bojovat o pás, ale nepovoláme všechny šampiony, protože to také nemá smysl. Spíš se soustředíme na to, aby to byla pocta pro legendy – lidi, kteří jsou na scéně dvacet let. Samozřejmě se nevyhneme ani úplně novým jménům nebo mladým talentům.“




Na otázku, jak dlouho budeme muset čekat na první oznámení jmen, která uvidíme na turnaji KSW 100, přiznal, že organizace vynakládá velké úsilí na to, aby zajistila zajímavé zápasy pro legendy jako Mamed Khalidov, Michal Materla nebo Mariusz Pudzianowski. Mimo jiné padla jména bývalého bojovníka UFC a Bellatoru Gegarda Mousasiho a bývalého šampiona KSW Roberta Soldiće.

„Co se týče Roberta. Ten kluk rok a půl nebojoval, takže jsem mu kolegiálně zavolal ve stylu „co se to děje?“. No, popovídali jsme si, ale teď je to všechno v rukou Roberta a Ivana Dijakoviče (manažer Roberta Soldiće). Řekl jsem částku, takže pokud se nedohodneme na nějaké společné cestě dalšího vývoje Robertovy kariéry, tak jsou ty dveře nejspíš zavřené. Každopádně jsme se rozešli v přátelském duchu.

„Co se týče Mousasiho, tak tam skutečně byla iniciována jednání o jeho možném zápasu na jubilejním galavečeru KSW 100. To téma se objevilo. Za tři týdny budu schopen říct něco víc…. Ale víte, není to tak, že za tři týdny oznámíme jeho podpis. Za tři týdny mám naplánovaný další rozhovor s jeho manažerem,“ dodal Lewandowski.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *