Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Citlivé fotky? Le Sy vysvětluje okolnosti kolem hříšníka, který se evidentně vrací do Clash

Citlivé fotky? Le Sy vysvětluje okolnosti kolem hříšníka, který se evidentně vrací do Clash

Le Sy Clash

Organizace Clash of the Stars je jasným příkladem toho, že když se něco sere, tak pořádně. Homofobní Samir, hajlující Gelnarová, útočící Novotný nebo odchod partnerů. To je výčet problémů, kterým musel Clash v poslední době čelit. Je vlastně až ironie, že vedení blížící se turnaj pojmenovalo Skandál, který jsme opravdu dostali a ne jeden. Nedávno se totiž mluvilo o stažení dvou jmen z karty, která měla mít na kontě hříchy s nezletilými, ale ukazuje se, že potrestaný nakonec asi bude jen jeden.


Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

Sociálními sítěmi se v poslední době šířily informace o tom, že byli dva Clash of the Stars bojovníci v minulosti potrestáni za skutky v souvislosti s nezletilými, v návaznosti na což se na internetu objevil i rozsudek, které by měly tyto skutečnosti dokazovat. Clash se tedy rozhodl škrtat. Pokud se totiž na webu Clash of the Stars podíváte na startovku, tak se dozvíte, že chybí ústecký streamer Novby a nešťastník Bukys. Právě oba tyto borce měly dohnat hříchy minulosti.

Tedy nakonec asi jen jednoho, protože Novby by měl dnes figurovat v dalším díle pořadu B4THECLASH, k čemuž se promotér Tomáš Le Sy vyjádřil v posledním rozhovoru.




„S Novbym to bylo tak, že když se řešil jeho první zápas na osmé akci, tedy se to řešilo po sedmičce někdy v únoru, tak u jednání, kde byli i kolegové, to téma padlo a řešilo se. Vysvětlení Novbyho bylo takové – a drží se ho pořád, což nyní ověřujeme, jestli je pravdivé – že obdržel nějaké fotky od mladé slečny (údajně 13 let) a uchovával je. Poslala mu fotky a on je měl u sebe a údajně je měl ukázat jejím rodičům v rámci nějaké hádky.

Dostal podmínku za to, že ty fotky nesmazal a měl je u sebe a defacto je přechovával. Měl podmínku a už v době našeho jednání skončila. Nevím, jak dlouho trvala, bylo po ní. Neporušil jí, takže nemusel jít do vězení a žádný další trest nedostal. Myslím si, že v 19 letech dostat podmínku není příjemné, a že to pro něj byl velký trest a ponaučení… Nyní čekáme na něj až nám předá… Po internetu koluje nějaká obžaloba. Zásadní je, jaký byl rozsudek a na ten čekáme. On nám ho má dodat a od toho se budou dovíjet naše další kroky a rozhodnutí,“ vysvětloval Le Sy. S ohledem na to, že je dnes Novby potvrzený v B4THECLASH, se dá předpokládat, že vedení dodané materiály prostudovalo a rozhodlo se Novbyho na kartě ponechat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *