Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Lhář Pereira? Naštvaný Ankalaev vrací úder a odhaluje svojí verzi příběhu

Lhář Pereira? Naštvaný Ankalaev vrací úder a odhaluje svojí verzi příběhu

Ankalaev Pereira

Nálada v polo-těžké váze organizace UFC je v poslední době hodně napjatá. Všeobecně se totiž počítalo s tím, že dalším titulovým vyzyvatelem bude Ankalaev, ale šanci nakonec dostává osmička divize Rountree, což všechny hodně překvapilo. Ankalaev samozřejmě hodně prská, ale šampion Pereira odhalil, že měl šanci o titul bojovat. S tím však Magomed nesouhlasí.


Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

„Předhodil jsem návrh organizaci, že chci zápasit s Magomedem. Dal jsem zcela jasně najevo, co chci, ale Ankalaev proti mně nechtěl bojovat. Nevím, z jakého důvodu, jestli to bylo kvůli umístění turnaje nebo jestli prostě nechtěl. On však není šampion, takže si nemůže vybírat, kde a kdy bude zápasit o titul. Naskytla se mu příležitost, ale nechtěl ji. Má své důvody, nevím však jaké. Přišel jsem vám říct, že se nikoho nebojím. Všichni znají mou historii a všechno, co jsem udělal a proti komu jsem šel, nejen v MMA, ale i v kickboxu,“ dal Alex Pereira světu jasně najevo, že sám o souboj s Ankalaevem požádal, ale ten odmítl. Evidentně chtěl totiž zápasit v Abu Dhabí na „domácí“ půdě, ale jako vyzyvatel si nemůže určovat, kdy a kde bude zápasit o titul. Nemůže se však pak divit, že nedostává titulvoou šanci.




Ankalaev nesouhlasí

„Alex Pereira je lhář. Říkáš, že jsem odmítl nabídku na zápas s tebou? Dana White ani Mick Maynard (matchmaker) mi nikdy nenabídli zápas proti době. Tahle slova ti dám v budoucnu pěkně sežrat. V první řadě se však musím popasovat s Rakićem,“ rozporuje Ankalaev, že by někdy dostal nabídku na zápas s Pereirou, takže je to nyní slovo proti slovu.

„Mohu vám říct, že tohle prostě není pravda. Chovám k Alexovi respekt, ale takhle to prostě nebylo,“ přidal se i Ankalaevův manažer Ali Abdelaziz, který podpořil verzi svého klienta. 

Tak či tak už je to nyní jedno, protože Pereira bude zápasit s Rountreem a Ankalaev s Rakićem. Pokud oba uspějí, tak už asi zkřížení jejich cest nic nezabrání.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *