Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Pirát Krištofič odhaluje, s jakými bojovníky by určitě nechtěl bojovat

Pirát Krištofič odhaluje, s jakými bojovníky by určitě nechtěl bojovat

Pirát

Samuel Krištofič má po návratu z reality show Survivor šanci pokračovat ve své spanilé jízdě. V listopadu v Bratislavě totiž bude mít možnost navázat na šokující ukončení Vémoly, protože dojde na titulovou odvetu. Podle jejího výsledku se pak rozhodne, zda bude Pirát dále působit v polo-těžké váze a nebo se vrátí do střední, kde se nabízí celá řada zajímavých zápasů. S kým by však Pirát ideálně bojovat nechtěl?


Hezké gesto! UFC šampion Alex Pereira se zastal Jiřího Procházky

„Asi s těmi Slováky, jako je Milan Ďatelinka, se kterým se velice dobře znám, takže mi to nedává smysl, proč bych s ním měl jít. Samozřejmě Vlasto Čepo, což je můj týmový parťák. Marek Mazúch, se kterým jsme trénovali na zápas s Karlosem. Asi tohle slovenské trio. Nevidím smysl, proč bych s nimi měl zápasit. V 84 je to plné jmen a v 93, pokud získám titul, jsou taky zajímavé zápasy, takže mi to nedává smysl,“ prozradil Pirát pro Sport.sk, že s tímto slovenským triem by bojovat nechtěl.

Zrovna trojice Pirát, Čepo a Mazúch je však aktuálně na vrcholu divize, takže hodně bude záležet na tom, jak dopadne Pirátova odveta a válka Wawrzyniak vs Mazúch, což jsou dva skvělé duely, které uvidíme právě na turnaji v Bratislavě.




Jak to má Čepo?

„S Markem máme dohodu, že nikdy v životě proti sobě nebudeme zápasit. Je to jediné jméno z OKTAGONu. Bydleli jsme spolu, pracovali jsme spolu a vyrůstali jsme spolu. Jsme chábři. To je jediný člověk, se kterým bych nešel,“ vysvětlil Čepo pro OKTAGON, že by nikdy nezápasil se slovenským „bratrem“ Markem Mazúchem. A co kdyby jeden z borců držel titul? „Měli jsme to domluvené tak, že kdybych vyhrál s Piotrem titul, tak by Marek čekal až dokud neprohraju. Pokud marek vyhraje s Piotrem a poté porazí Kincla, tak zase já budu čekat, dokud o titul nepřijde. Když nebudu mít titul, tak mi to nevadí, protože ho bude mít můj kamarád. Máme to takhle oboustranně domluvené. Bratrská dohoda.“

Souboj Čepo vs Mazúch tedy není na pořadu dne, což je pochopitelné. V divizi je navíc celá řada dalších jmen, takže není nutné, aby se borci utkali proti sobě. Mazúch má nyní navíc šanci svého bratra pomstít, protože ho v Bratislavě čeká souboj s Wawrzyniakem, což slibuje atraktivní podívanou, která nejspíš skončí před limitem, ale nebudeme předbíhat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *