Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

Clash of the Stars

Nikola Lauberová se nám zatím v rámci organizace Clash of the Stars nepředvedla v kleci, za to na tiskových konferencích řádila až dost. Asi není nutné připomínat její smradlavý útok, na který posledně navázala „ocáskem“. V obou případech byla z tiskové konference vyvedena, ale to nic nemění na tom, že jí čeká zápas, znovu se jí však bude měnit soupeřka.


Závist? Jakub Jíra líčí, jaký má vztah k vedení organizace OKTAGON MMA

Lauberová se měla původně utkat s přítelkyní Bukyse, ale ta evidentně souboj vzdala, takže se na poslední chvíli hledala náhrada. Do boje měla jít Silvie Řeháková, která už se měla v boji objevit v rámci RedFace, kde se domlouval duel s Lulu, z čehož však nakonec sešlo. Nyní měla zamířit do souboje s Lauberovou, na což však nakonec nedojde.




„Odpadla mi druhá soupšřka. Hrozí jí krvácení kolem implantátů. Nesmí se namáhat 2-3 týdny. Má ta prsa prý čerstvá, nevím, nesleduji, kdo byl kolikrát na plastice a kdy naposledy. Já si na ní počkám, ale když už jsme to načaly, tak až se zahojí, tak se sejdeme v kleci, protože by byla škoda tento zápas zahodit. Nicméně mám náhradnici a někteří budete překvapení, kdo to je. Zatím jí nechám pod pokličkou, ať jste trochu napnutí,“ informovala Lauberová, že už má druhou náhradnici, tak snad to tentokrát klapne.




Některé tváře už v Clash neuvidíme

„Zápasy samozřejmě domluvené nejsou. Myslím si, že každý, kdo na to kouká, vidí, že se tam bojuje. Někteří jsou slabší a někteří silnější samozřejmě. Historicky jsme tam měli podezření u dvou bojovníků, že nebojovali naplno, což byl Gappa a Žralok. Když se na to dívám a mohu se na to dívat milionkrát, tak to tam prostě vidím. Byť podezření bez důkazů, které se shání těžko, stačí na to, abychom s těmi bojovníky ukončili spolupráci. Ani jeden už v Clash bojovat nebude. Mrzí nás to hlavně u Žraloka, protože to byl slibný prospekt. Měli jsme s ním plány. On je showman. K nám se vždy choval slušně a loajálně. Bohužel ten zápas nevypadal hezky a takové bojovníky nemůžeme dál pouštět do klece. Dejme tomu, že má ban. Bylo to totiž minimálně podezřelé,“ potvrdil Tomáš Le Sy pro kanál Willy Cao, že Gappu ani Žraloka už v Clash neuvidíme, protože mělo vedení podezření na manipulování s výsledky.




„Šlo o okamžitou reakci na výkony obou bojovníků. Jejich nasazení se nám nezdálo v rámci jejich možností stoprocentní, a tudíž v Clashi nemají nadále co dělat,“ doplnil Le Sy pro CNN Prima NEWS. „Žádné souvislosti mezi těmito případy jsme nenašli. Fortuně jsme oznámili, že s oběma bojovníky ukončujeme na základě jejich výkonů v kleci spolupráci. V naší kleci se už představilo okolo 100 bojovníků, a ačkoliv v zápasu může zvítězit vždy jen jedna strana, usilovat o výhru musí oba soupeři. Vždy tomu tak bylo a bude. Podobné případy se už určitě opakovat nebudou. Tyto případy jsme uzavřeli ukončením spolupráce. Nechceme s nimi mít nadále nic společného.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *