Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Šampion Pereira vysvětluje, proč dává zápas s osmičkou Rountreem smysl

Šampion Pereira vysvětluje, proč dává zápas s osmičkou Rountreem smysl

Pereira

Nálada v polo-těžké váze organizace UFC je v poslední době hodně napjatá. Všeobecně se totiž počítalo s tím, že dalším titulovým vyzyvatelem bude Ankalaev, ale šanci nakonec dostává osmička divize Rountree, což všechny hodně překvapilo. Podle Pereiry však duel dává jasný smysl.


Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

„Hodně lidí upozorňuje na to, že je na 8. místě. Nevím, říkají, že to pokazilo žebříček UFC. Podle mě má za sebou Khalil kus práce a mohu slíbit, že to bude pro nás oba skvělý zápas. Oba jsme primárně postojáři, takže se budeme bavit my, ale i všichni diváci. Původně jsem si myslel, že mým soupeřem bude Ankalaev, ale vedení asi vidělo, že doručuje nudné zápasy. Nikoho to nebaví.

Dělají to tedy všechno pro vás, aby vás potěšili. Já jsem taky letěl žebříčkem vzhůru hodně rychle a dostával jsem různé šance. To samé se nyní děje Khalilovi. Má příležitost bez ohledu na žebříček. Myslím si, že to bude dobrý zápas,“ hájí Pereira souboj s Rountreem, do kterého vstupuje jako obrovský favorit. Dobře však víme, že v MMA se klidně může stát cokoliv a žádný výsledek není předem jistý.




Rountree byl nabídkou sám překvapený

„Zavolal mi Hunter Campbell,“ řekl Rountree, jak vznikla jeho titulová šance. „Měl jsem ten den špatný den, řešil jsem nějaké jiné věci a on mi řekl: ‚Hele, já ti ten den zlepším, máme pro tebe příležitost bojovat v říjnu s Alexem.‘ Trochu mě to překvapilo, ale samozřejmě jsem to přijal. Je to zápas, který jsem si přál, po kterém jsem volal, a jsem nadšený, šťastný a vděčný.

Chápu, že jsou lidé naštvaní. Je to však jedno. Není to můj problém. Je to mimo mou kontrolu. Zavolali mi a dali mi nabídku – dobře, beru ho. Ať si řeší své vlastní problémy. Ať si promluví s UFC. Fanoušci z toho zápasu nemají radost? Ani bych vás nemohl nazvat pravými fanoušky, když z tohoto zápasu nemáte radost.




Ale co se týče všech ostatních, mají naprostou pravdu. Bude to vzrušující od začátku do konce a já jsem nadšený. Tohle je to, na čem jsem pracoval. Když jsem začal s MMA, všechno se změnilo. Všechno se to stalo tak trochu náhodou, ale zůstal jsem silný, odhodlaný a vždy jsem věřil, že je to možné. Teď jsem konečně tady a žiji v této realitě, která byla mým snem, takže to pro mě znamená všechno. Je to ta doba, kterou jsem vždycky viděl ve své mysli. Teď je to tady. Mám pro Alexe vzkaz, a to, že se uvidíme v říjnu. Všem ostatním nic. Uvidíme se v říjnu.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *