Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jiří Procházka reaguje na spekulace o prosincové bitvě s Hillem

Jiří Procházka reaguje na spekulace o prosincové bitvě s Hillem

Procházka Hill

Před časem se objevily spekulace o tom, že vedení UFC plánuje na poslední číslovaný turnaj roku, kterému by údajně měl vévodit souboj McGregor vs Chandler, duel Procházka vs Hill, který dává smysl v kontextu divize i celého příběhu. Na bitvu už totiž mělo dojít, ale Jamahal se zranil, takže se nakonec změnily plány. Co však na tyto zvěsti říká přímo Jiří Procházka?


Michal Martínek se pochlubil skvělou novinkou, ale i ohavnou zprávou

„To je zajímavé,“ reagoval Jiří Procházka ve svém videu na YouTube na poslední zvěsti. „Je to zajímavé, protože jediné… Ještě nebylo žádné řešení vlastně. Napsal jsem jen jednu zprávu ohledně Hilla. Jenom tak informativně a nevím, jestli se někde něco pohnulo dál nebo se někdo prokecl, ale zatím to jsou prostě jen spekulace. Lidé sledují novinky a žurnalisti chtějí být in a chtějí mít čtenost, tak se vždy vydá nějaký článek, ale není třeba reagovat na brnknutí. Až bude zápas potvrzený, ať už s kýmkoliv, tak se to lidé dozví a jdeme pro to. Až to bude potvrzené, tak se jde do boje a pro vítězství.“

O dalším souboji tedy zatím nemůže být ani řeč, ale je evidentní, že by případný duel Procházka vs Hill dával smysl, tak uvidíme, zda na něj dojde, protože si BJP pohrával s myšlenkou, že by se přesunul do střední váhy, čemuž by nahrával i fakt, že stájový kolega Adesanya prohrál a šampionem se stále Du Plessis.




Případně se do budoucna nabízí i Ankalaev

Čestným hostem turnaje UFC 305 v Austrálii byl i Jiří Procházka, který se nechal slyšet, že stále věří, že by mohl Pereiru porazit. Je však jasné, že se bude muset k případné další šanci probojovat. Ankalaev je však rázně proti. „Je tu jeden chlap, který by už nikdy neměl mluvit o titulové šanci, a tím je Jiří ´Falešný Ninja´ Procházka. Má to v UFC 4-2 a po posledních dvou zápasech s Alexem asi stále spí a je úplně mimo. Ať si věří, čemu chce, ale není to realita. Byl dvakrát knockoutovaný a potupený tím stejným borcem. Myslím, že i Rountree by ho porazil,“ pálil Ankalaev do BJP.




Ani tím to neskončilo…

„Proč jako Jamahal Hill pořád tak brečí? Však ho Pereira poslal k zemi jak nic. Měl by se radši probrat a přijít k rozumu. Pokud chce další šanci, tak si jí bude muset sakra vybojovat. Klidně by mohl být připravený na Abu Dhabí, protože si myslím, že Rakić stejně nenastoupí. Můžeme si to dát spolu,“ rýpl si Ankalaev do Hilla a navrhl mu, že by se mohl na turnaj v Abu Dhabí připravovat jako náhradník pro případ, že by musel Rakić odstoupit.

Je evidentní, že Magomedovi dost ujíždí nervy, tak uvidíme, jak se to projeví v říjnovém souboji, který Ankalaev musí vyhrát, pokud chce pomýšlet na titulovou šanci.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *