Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Slávista do boje! Juráček dostane na KSW v Ostravě šanci pomstít krajana

Slávista do boje! Juráček dostane na KSW v Ostravě šanci pomstít krajana

Polská organizace KSW v posledních dvou letech cílí na tuzemský trh, kam se také hodlá pravidelně vracet. Od minulého roku stihla v České republice tři turnaje a tento rok chystá galavečer v Ostravě, kde uvidíme hlavní tahák československé derby Michal Martínek vs Štefan Vojčák. Na jaké další zápasy se můžeme těšit?


Ten zase bude prskat! Pereira odhalil, jak to bylo s titulovou šancí Ankalaeva

Organizace KSW vyhlásila, že se chce do České republiky pravidelně vracet a pořádat zde alespoň dva turnaje do roka. 19.10. se organizace KSW představí v Ostravě. Matúš Juráček (11-3, 4 KO, 2 Sub), devítka welterové váhy, se utká s přemožitelem Viktora Červinského Kacperem Koziorzębskim (10-6, 4 KO). 

Matúš Juráček má za sebou úspěšnou premiéru v organizaci KSW. V únoru letošního roku se utkal s Henrym Fadipem, kterého dokázal ukončit v prvním kole. Matúš bojuje profesionálně od roku 2012 a na svém kontě má čtrnáct zápasů, z nichž jedenáct vyhrál a šest ukončil před limitem. Juráček všechny své dosavadní zápasy absolvoval v České republice. Před vstupem na profesionální dráhu MMA bojoval také amatérské scéně. Dvakrát se objevil na mistrovství světa GAMMA.




Koziorzębski naposledy bojoval v únoru a zvítězil nad tehdy neporaženým Čechem Viktorem Červinským. Kacper se profesionálnímu MMA věnuje od roku 2015 a doposud absolvoval šestnáct zápasů, z nichž deset vyhrál. Na galavečeru v Ostravě nesmí chybět ani Vojtěch Garba (8-5, 6 KO), desátý v polotěžké váze, se utká sedmičkou, nebezpečným knockouterem – Rafalem Kijańczukem (12-7, 11 KO). Český zápasník naposledy bojoval v říjnu loňského roku. Tehdy debutoval v KSW a padl s Michalem Dreczkowskim. Galavečer se uskuteční v hale Ostravar Aréna.

KSW 99 – Prozatímní Fight Card:

120,2 kg/265 lb: Štefan Vojčák #3 (8-1, 4 KO, 3 Sub) vs. Michal Martínek #4 (11-5, 7 KO, 1 Sub)

77,1 kg/170 lb: Matúš Juráček #9 (11-3, 4 KO, 2 Sub) vs. Kacper Koziorzębski (10-6, 4 KO)

93 kg/205 lb: Rafał Kijańczuk #7 (12-7, 11 KO) vs. Vojtech Garba #10 (8-5, 6 KO)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KSW (@ksw_mma)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *