Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To vás asi dost překvapí! David Dvořák odhalil svou vysněnou organizaci

To vás asi dost překvapí! David Dvořák odhalil svou vysněnou organizaci

Dvořák

Český zápasník muší váhy David Dvořák nedávno oficiálně opustil americkou organizaci UFC a aktuálně hledá nové angažmá. David pro náš server prozradil, jak aktuálně probíhá hledání nové organizace a jaká je jeho vysněná stáj. Volba vás nejspíš dost překvapí.


Krvácení? Turnaj Clash of the Stars 9 bohužel přišel o další souboj

„Určitě jsou organizace, které bych si moc rád vybral, ale pokud je jedna, kterou bych měl vypíchnout, tak je to BKFC v Americe. Dělají i lokální evropský eventy, tak tuhle organizaci bych si chtěl opravdu vyzkoušet. Samozřejmě můžu po prvním zápase říct, že to byl opravdu blbý nápad. Všechno se může stát, ale rád bych si to vyzkoušel. To byla ta moje boxerská cesta, zkusit si bare knuckle zápasy, zkusit si čistý profi box, na kterém se nyní pracuje. To byla jedna moje cesta, se kterou by šla i ta MMA.

MMA v tom smyslu, že podepíšu organizaci, která mi nabídne nejlepší podmínky z těch ostatních. Zároveň tam člověku dají možnost, že když třeba 3-4 měsíce nebudu mít zápas a nebude se to s ničím krýt, tak mě prostě uvolní na boxerské zápasy, abych využil toho, že když budu zdravý a budu si chtít pinknout zápas v boxu, tak nebudu ničím omezený jako v UFC, což byla velká škoda. Tam sice dovolují grapplingové nebo charitativní zápasy, ale není to nic velkého,“ prozradil David Dvořák pro MMA Shorties, že nejvíce by ho lákaly souboje bez rukavic.

Otázkou je, zda půjdou podobné zápasy skloubit s nějakou MMA smlouvou. Já upřímně doufám, že to skloubit půjde. Byla by to obrovská škoda, kdyby organizace řekla: ‚Hele budeš zápasit jenom u nás a nikam jinam tě nepustíme.‘ Ale prostě vidím, že kluci v OKTAGONu chodí zápasit do PML, vidím, že KSW pouští lidi různě, RIZIN je provázaný s Bare Knuckle FC.

Když vidím, že u ostatních to jde, tak pevně věřím, že to půjde i u mě. Pokud by byl někdo, kdo by mi řekl: ‚Hele mi tě nepustíme‘, tak to pro mě není zajímavá organizace a nemohl bych tam zápasit.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *