Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Splnění velkého zápasového snu? Vašek Mikulášek avizuje nečekanou novinku

Splnění velkého zápasového snu? Vašek Mikulášek avizuje nečekanou novinku

Po třech úspěšných akcích v České republice se KSW rozhodlo vrátit zpět. Tentokrát přichází do Ostravar Arény v Ostravě na galavečer KSW 99, který se uskuteční 19. října. V akci uvidíme hvězdného Michala Martínka (11-5, 7 KO, 1 Sub), špičku české těžké váhy, v současnosti na čtvrtém místě ranking KSW. Na této kartě se objeví také Vojtěch Garba (8-5, 6 KO), desítka polo-těžké váhy a Matúš Juráček (11-3, 4 KO, 2 Sub), nasazený jako devítka welterové váhy.


A problémy nekončí! Vedení Clash of the Stars muselo vyhodit další dvě tváře

Michal Martínek se už v KSW představil čtyřikrát. Jeho poslední vystoupení se odehrálo v Paříži, kdy uzemnil prince Aounallaha a zajistil si bonus. Populární “Blackbeard” je bývalý šampion v těžké váze česko/slovenské organizace Oktagon MMA a špičkový český bojovník z královské divize. Od roku 2016 je profesionálním bojovníkem MMA. Na svém kontě má jedenáct vítězství. Podařilo se mu ukončit osm soupeřů, sedm z nich knockautoval. Čtyřikrát v prvním kole.

Vojtěch Garba má na kontě třináct zápasů a osm z nich vyhrál. Knokautoval šest svých soupeřů a třikrát se mu to povedlo hned v prvním kole. Jeho poslední vystoupení se odehrálo v říjnu 2023, ale ve svém debutu v KSW prohrál s Michałem Dreczkowským. Garba je profesionálním bojovníkem MMA od roku 2016. Mimo jiné dokázal porazit Gorana Reljiće, exšampiona KSW. Vojtěch dosud zápasil převážně v Česku a na Slovensku, ale bojoval i ve Finsku a Maďarsku.

Matúš Juráček prožil úspěšný debut v KSW. V únoru čelil Henry Fadipemu, kterého ukončil v prvním kole. Matúš je profesionálním bojovníkem od roku 2012. Na svém kontě má čtrnáct zápasů. Vyhrál jich jedenáct a šest soupeřů dokázal ukončit. V posledních letech byl zápasníkem Oktagon MMA a vyhrál pět zápasů v této organizaci. Juráček dosud zápasil pouze v České republice. Než se stal profesionálem, bojoval také jako amatér a dvakrát se zúčastnil mistrovství světa pořádaného GAMMA.




Do akce půjde i Mikulášek?

Vašek Mikulášek se před časem nechal slyšet, že jeho vysněným angažmá by bylo právě polské KSW, což by se mu nyní mohlo splnit. „Do pice, yes, opráším polštinu. Velké novinky už brzy,“ oznámil totiž Mikulášek na svém IG profilu, což naznačuje, že by mohlo jít pro KSW. Polský kolos se totiž chystá právě do Ostravy, kde by se podobná tvář jistě hodila. Mikulášek je sice kontroverzní, ale minimálně v Ostravě dokáže přitáhnout pozornost. Pokud by navíc dostal nějakého zajímavého soupeře, tak by mohlo jít o sledovaný souboj.

Uvidíme tedy, jaké novinky nám Mikulášek potvrdí a jestli se jeho sen o KSW opravdu splní. V první řadě ho však na konci září čeká v rámci společné akce RFA a IAF Komuenha, se kterým má společné to, že oba porazili Gábora Borárose. Mikulášek v boxu a Komuenha v MMA.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *