Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Aleksandar Rakić si do přípravy na Ankalaeva pozval mocnou posilu

Aleksandar Rakić si do přípravy na Ankalaeva pozval mocnou posilu

Rakić

Aleksandar Rakić se na turnaji UFC 300 vracel do boje po téměř dvou letech, takže kolem jeho formy visel hodně velký otazník. V prvním kole však jasně ukázal, proč se stále drží na špičce divize, protože BJP hodně zatopil. Poté se však nechal strhnout do chaosu, kterému vládne český borec a byl konec. Rakić však navzdory prohře zůstal na pátém místě a nyní ho čeká bitva, díky které by si klidně mohl vysloužit titulovou šanci. Změří totiž síly s divizní dvojkou Ankalaevem a přípravu rozhodně nebere na lehkou váhu.


Škoda! Tohohle expresního pokořitele legendy už asi bohužel v OKTAGONu neuvidíme

„Teď už všichni vědí, že nebudu bojovat o titul a v Abu Dhabí se místo toho utkám s Rakičem. Ať už mi matchmaker Mick Maynard dá kohokoli, rozbiju mu obličej, aby mě už šampion nemohl odmítnout, pokud svou práci odvedu působivě. Je mi líto každého, kdo se mnou bude odteď do budoucna bojovat,“ nechal se slyšet Ankalaev, že Rakiće plánuje doslova zničit, aby si tak potvrdil vlastní titulovou šanci.

„Ankalaeva jsme nijak nepřeskočili. Už mel zkrátka naplánovaný zápas. Zápasy děláme postupně a Ankalaev už zápas měl, když jsme řešili Alexe. Ať do toho zápasu nastoupí, vyhraje, podá skvělý výkon a pak se můžeme bavit o titulové šanci. Pak nebude pochyb o tom, že je další. Pracovali jsme na kartě a soupeři pro Alexe a když se podíváte na žebříček, tak Rountree dává smysl. Nikdo nemůže říct, že to nebude super zápas,“ vysvětlil Dana White, proč Ankalaev nedostal titulovou šanci a za jaké podmínky jí dostat může.




To samé však vlastně platí i pro Rakiće. Pokud by se mu Ankalaeva podařilo porazit ve velkém stylu, tak by klidně mohl pomýšlet na titulovou šanci, což je sakra velká motivace. Podle toho aktuálně vypadá i příprava, kterou Rakić spojil s mocným Soldićem. Tomu se sice zatím ve ONE FC nedařilo, ale to nic nemění na tom, že jde o elitního borce, který měřil síly s evropskou elitou, kterou většinou drtivě porážel.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *