Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tomu nebudete věřit! Jaká je tajná zbraň Mikea Tysona?

Tomu nebudete věřit! Jaká je tajná zbraň Mikea Tysona?

V souvislosti s plánovaným listopadovým kontroverzním návratem Mikea Tysona do boxerského ringu proti Jakeu Paulovi 58letý boxer prozradil, že během tréninků užívá rekreační drogy. Oba měli zápasit již v červenci, ale souboj byl odložen poté, co Mike Tyson během letu utrpěl zánět vředu, v jehož důsledku nemohl nějakou dobu trénovat.


Uražený Alex Cverna ostře pálí do šampiona Kincla a posílá mu výzvu

Užívání rekreačních drog Mikem Tysonem nebylo po jeho odchodu odchodu do důchodu žádným tajemstvím. Nicméně 58letý Tyson nedávno přiznal, že si při tréninku musí vzít ‚houbičky‘ a že tak činí v rámci přípravy na svůj zápas s Jakem Paulem. Zápas se uskuteční na stadionu AT&T v texaském Arlingtonu a bude se vysílat exkluzivně na Netflixu.

„Musím si vzít houbičky, když trénuji, vždycky trénuji s houbičkami. Trénuji na houbičkách, protože se cítím nádherně. Vynáší mě to do nebe,“ řekl Tyson bratrovi Jakea Paula, Loganu Paulovi, během jedné z epizod pořadu Impaulsive Podcast. Tyson přiznal, že je silně závislý na užívání hub, a bývalý šampion WBC v těžké váze prohlásil, že pokud nebude schopen být na houbách při zápase s Paulem  bude pouze na „zbytcích hub“.

„Pokud nebudu v zápasu na houbách, budu pouze na zbytcích hub,“ prohlásil Tyson. Tyson byl vždy otevřeným zastáncem marihuany a během tréninkového kempu snížil příjem této rekreační drogy. Marihuana je na seznamu zakázaných látek používaných texaským Oddělením pro licencování a regulaci, které reguluje bojové sporty v Texasu. Není známo, zda do této kategorie spadají i houby, nicméně se předpokládá, že ano.

Od svého odchodu do sportovního důchodu se Tyson stal mnohem „zenovějším“ a vyrovnanějším. ‚Železný‘ Mike není jedinou hvězdou bojových sportů, které užívání hub prospělo. O své zkušenosti s nimi se nedávno podělil také bojovník, který tuto sobotu debutuje v UFC – Robert Valentine.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *