Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » UFC ředitel White prolomil mlčení a reagoval na Paulovu výzvu Alexe Pereiry

UFC ředitel White prolomil mlčení a reagoval na Paulovu výzvu Alexe Pereiry

White Pereira Paul

Jake Paul po poslední výhře nad UFC veteránem Perrym připomněl, že ho čeká duel s legendou Mikem Tysonem, ale zároveň poslal hodně odvážnou výzvu směrem k Pereirovi, který aktuálně patří mezi největší hvězdy ligy mistrů UFC. Dana White výzvu zprvu přešel, ale nyní se k ní přeci jen vyjádřil.


VIDEO: Ta ví, jak přitáhnout pozornost! Zajícová tentokrát odhodila úplně vše

Chci se postupně utkat se všemi hvězdami,“ rozpovídal se Paul po výhře nad Perrym. „Miluji tento sport. Na Twitteru Pereira psal o tom, že se chce věnovat boxu. Dostali jsme ho na Facetime přímo v ringu a já mu řekl: ´Hej, můžeš se vyvázat ze smlouvy s UFC?´ Jestli se může vyvázat ze smlouvy, tak to rozjedeme. Když jsem se ho na to zeptal, tak se však zarazil, tak nevím.

Tihle kluci totiž nejsou svými vlastními šéfy. Rád bych ho zničil v ringu, ale je otázkou, zda ho Dana White vůbec pustí. Je to totiž pro ně obrovské riziko, že bych mohl ztrapnit jejich aktuální číslo 1. Chci mu dát pořádně do těla. Chci všechny ty MMA legendy a jednu po druhé je porazím. Kdo bude další na řadě? Pereira je nyní králem UFC, takže chci jeho. Urvu mu hlavu a sesadím ho z jeho trůnu.“




Co na to Dana White?

„Zajímalo by mě, jestli by komise vůbec dovolila, aby se takový zasraný zápas uskutečnil,“ řekl White v pořadu FULL SEND PODCAST. „Mluvíte o boxu nebo o UFC? Jedním kopem by mu poslal hlavu na jinou planetu. Vyzývá lidi, aby na sebe upozornil. Alex je teď zkurvená superhvězda. Takže Jake ho vyzývá a  dostává se díky tomu do médií. Jake říká, že se ho snažím zavraždit.

Všechno jsou to lži. Není to pravda. Jo, Pereira je větší hvězda než Paul. Prodá 400krát víc zasraných PPV. Zápas s Jakem Paulem, který se právě odehrál, neprodal ani hovno. Na PPV se prodá hovno. Jedno mu však musím nechat – je fascinující, že se mu stále daří podepisovat nové smlouvy s lidmi, kteří se pak nechají ojebat, protože zjistí, že realita je jiná než všechny ty pohádky.




Neslyšeli jste mě o Jakeu Paulovi říct ani h*vno a o Jakeu Paulovi mluvím jen tehdy, když se mě na něj někdo zeptá. Myslíš si, že při všech těch sračkách, co mám za sebou a co děláme, myslím na Jakea Paula? Nemyslím. A nemyslím to tak, že bych chtěl toho kluka nějak pošpinit.“

Zdá se tedy, že zápas Paul vs Pereira není na pořadu dne, což se samozřejmě dalo čekat. Komunita jen na chvíli doufala, že by Dana mohl Poatana pustit, aby Paula tvrdě ukončil, ale to se evidentně nestane. Místo toho tak budeme sledovat, jak se Paul bije s veteránem Tysonem, což možná bude hodně smutná podívaná.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *