Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rountree vysvětluje, jak dostal bitvu s Pereirou, a má vzkaz pro kritiky

Rountree vysvětluje, jak dostal bitvu s Pereirou, a má vzkaz pro kritiky

Rountree Pereira

Nálada v polo-těžké váze organizace UFC je v poslední době hodně napjatá. Všeobecně se totiž počítalo s tím, že dalším titulovým vyzyvatelem bude Ankalaev, ale šanci nakonec dostává osmička divize Rountree, což všechny hodně překvapilo. Sám Khalil však trvá na tom, že to není jeho problém, že jsou všichni naštvaní.


Názor proti proudu! Tohle jsou prý důvody, proč Pereira s Rountreem padne

„Ankalaeva jsme nijak nepřeskočili. Už měl zkrátka naplánovaný zápas. Zápasy děláme postupně a Ankalaev už zápas měl, když jsme řešili Alexe. Ať do toho zápasu nastoupí, vyhraje, podá skvělý výkon a pak se můžeme bavit o titulové šanci. Pak nebude pochyb o tom, že je další. Pracovali jsme na kartě a soupeři pro Alexe a když se podíváte na žebříček, tak Rountree dává smysl. Nikdo nemůže říct, že to nebude super zápas,“ vysvětlil Dana White, proč Ankalaev nedostal titulovou šanci a za jaké podmínky jí dostat může.

Uvidíme tedy, jak si Magomed povede s Rakićem, který s BJP v prvním kole předvedl skvělý výkon. Poté se však nechal lapit do chaosu a padl, ale je jasné, že jde o nebezpečného borce.




Rountree byl nabídkou sám překvapený

„Zavolal mi Hunter Campbell,“ řekl Rountree, jak vznikla jeho titulová šance. „Měl jsem ten den špatný den, řešil jsem nějaké jiné věci a on mi řekl: ‚Hele, já ti ten den zlepším, máme pro tebe příležitost bojovat v říjnu s Alexem.‘ Trochu mě to překvapilo, ale samozřejmě jsem to přijal. Je to zápas, který jsem si přál, po kterém jsem volal, a jsem nadšený, šťastný a vděčný.

Chápu, že jsou lidé naštvaní. Je to však jedno. Není to můj problém. Je to mimo mou kontrolu. Zavolali mi a dali mi nabídku – dobře, beru ho. Ať si řeší své vlastní problémy. Ať si promluví s UFC. Fanoušci z toho zápasu nemají radost? Ani bych vás nemohl nazvat pravými fanoušky, když z tohoto zápasu nemáte radost.




Ale co se týče všech ostatních, mají naprostou pravdu. Bude to vzrušující od začátku do konce a já jsem nadšený. Tohle je to, na čem jsem pracoval. Když jsem začal s MMA, všechno se změnilo. Všechno se to stalo tak trochu náhodou, ale zůstal jsem silný, odhodlaný a vždy jsem věřil, že je to možné. Teď jsem konečně tady a žiji v této realitě, která byla mým snem, takže to pro mě znamená všechno. Je to ta doba, kterou jsem vždycky viděl ve své mysli. Teď je to tady. Mám pro Alexe vzkaz, a to, že se uvidíme v říjnu. Všem ostatním nic. Uvidíme se v říjnu.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *