Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Ta ví, jak přitáhnout pozornost! Zajícová tentokrát odhodila úplně vše

VIDEO: Ta ví, jak přitáhnout pozornost! Zajícová tentokrát odhodila úplně vše

Zajícová




Veronika Zajícová, která v posledním zápase přetrhla smolnou sérii 3 proher v řadě a vylepšila svou bilanci na 2-3, se nechala slyšet, že by se jednou chtěla dostat do UFC, za což se jí mnozí vysmáli. Nyní má však před sebou další zápas, skrze který by mohla srovnat sérii i bilanci, tak uvidíme, jak se jí bude dařit. Pokud však něco Veronika umí, tak přitáhnout pozornost, což se jí znovu podařilo na IG profilu, kde pravidelně fanoušky provokuje.


Nejznámější vězeň Kajínek radí, jak by se měl Růžička ve vězení chovat

„Zmokla jsem,“ popsala Zajícová své další video, ve kterém se promenáduje v titěrných plavkách, které poté taky kompletně odhodí. 




Blíží se odveta

„Napriek tomu, že česká bojovníčka nevstupila medzi profesionálky ideálne, teraz je z nej úplne iná fighterka. To predviedla na poslednom turnaji RFA 16 v Opave, kde ukončila Agatu Truskolasku len za 25 sekúnd!  Teraz ju ale čaká súperka, ktorá ju už raz dokázala zdolať. Beáta Juhász obhájila domácu pôdu a na RFA 13 v Budapešti vyhrala u všetkých bodových rozhodcov. Ako dopadne ich odveta na žilinskej pôde?“ potvrdila organizace RFA, že nás čeká souboj Zajícová vs Juhász 2, ve kterém bude mít česká bojovnice šanci srovnaz vzájemnou sérii na 1:1 a navíc vyrovnat bilanci na 3:3. V opačném případě to bude 0:2 a 2:4, což není vůbec ideální vstup do profesionální kariéry. Obzvlášť, když by se Zajícová chtěla jednoho dne dostat do UFC, které je jejím velkým snem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)




Zajícová věří v UFC

„Věřím, že to jednou řeknu. Teď opravdu hodně trénuju. Ono je to tak, že jak mám ty profesionální zápasy, tak ani jeden se mi nelíbil. S žádným nejsem spokojená. Ty moje výkony tam byly hrozné. Na sparringu bojuju úplně jinak, než potom v zápase. Je to 100 a 1. Na sparringu jsem s těžkými kluky kolem 70 kg. Tam  i to jde, ale potom jdu do zápasu a je to úplně v prdeli. Mám to v hlavě a musím si to jen přepnout a říct si, že tam o nic nejde. Je to zápas, do kterého musím dát všechno. Do teď jsem do toho spíš dala jen 10 %,“ rozpovídala se Zajícová pro Viral Life, kde byl v dosavadních zápasech problém. Pokud však prý Veronika dokáže své výkony změnit, tak věří, že se jednou dostane i do UFC a poté to vrátí všem, kteří jí nevěřili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viral_Life (@viral_life.official)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *