Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Patrik Kincl hodnotí svého soupeře Engizeka a přiznává, v čem je nebezpečný

Patrik Kincl hodnotí svého soupeře Engizeka a přiznává, v čem je nebezpečný

Kincl

Součástí velkolepého turnaje OKTAGON 58 v Edenu měla být původně i titulová bitva Kincl vs Peňáz, která slibovala skvělou a atraktivní podívanou. Nakonec na ní však bohužel nedošlo, protože se šampion zranil a celá situace se pak následně hodně vyhrotila a skončila s tím, že už Money nechce v OKTAGONu pokračovat. To nakonec nejspíš nehrozí, ale je evidentní, že si Peňáz bude muset případnou další titulovou šanci vybojovat, protože byl potvrzen duel Kincl vs Engizek, který slibuje zajímavou podívanou.


Do nebe volající debilita? Rozzuřený White se hodně ostře opřel do Dvalishviliho

„Je to one punch knockouter. Jedním úderem to dokáže rozhodnout a zápas ukončit. Je to silový a hodně dynamický typ, takže očekávám vlastně to nejhorší a vlastně i pro mě velkou zkoušku mého zápasnického umu,“ uvědomuje si Kincl, že stačí jedna chyba, aby byl konec. To však pro šampiona není žádná novinka, protože stejné riziko představoval i Čepo, na kterého se Kincl nedávno připravoval. Stejně tak Wawrzyniak hrozil tvrdými bombami, takže nejde o nic, co by Kincl neznal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

I proto je Patrik Kincl favoritem s kurzem 1.47 s tím, že na soupeře je kurz 2.49, což se asi bude ještě měnit, ale mělo by to zůstat tak, že Kincl bude favoritem. Přeci jen měl v kariéře mnohem těžší soupeře něž Engizek.




Jak to vidí Money?

„Engizek je šikovný postojář, vedle MMA i boxuje. Nikdy, ani mezi provazy, ale nečelil tak kvalitnímu soupeři jako je Kincl. Turek je fyzicky drobnější. Myslím, že bude v zápase ztrácet váhově, zároveň nemá výškovou výhodu, která by se mu jako postojáři hodila. Kincl ho ukončí na zemi,“ předpovídá Money pro iSport.cz„Patrik je výborný zemař. Všichni o Karlosovi říkají, že má skvělý wrestling, což rozhodně má. Patrik se mu v něm ale naprosto rovná. Zároveň si vede dobře i v postoji, takže ho není lehké ničím nachytat.“

Engizek má na kontě pouze 4 prohry s tím, že dvě získal na body a dvě submisí. V úplně prvním souboji kariéry (2010) ho na armbar ukončil Edinc a poté ho na RNC v roce 2012 uškrtil Ayari. Poslední prohra se pak datuje k roku 2014. Od té doby Kerim nasbíral 13 výher v řadě, což už je pořádná série. Uvidíme však, jak si povede s borcem kvalit Kincla, který má za sebou četné války, díky kterým získal obrovské množství zkušeností, které dokáže chytře využít. Na domácí scéně je totiž považován za bojovníka s nejvyšším bojovým IQ.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *