Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » A další! Polský chasník Jan Blachowicz se hodně zlobí na vedení organizace UFC

A další! Polský chasník Jan Blachowicz se hodně zlobí na vedení organizace UFC

Blachowicz

Bývalý šampion Jan Blachowicz se nám naposledy představil v boji v polovině roku 2023, kdy v polo-těžké váze přivítal nováčka Alexe Pereiru. Byť si v prvním kole nevedl vůbec špatně a přenesl boj na zem, tak nakonec těsně prohrál na body. Následně měl bojovat s Rakićem, ale nakonec musel na operaci s oběma rameny, což si vyžádalo delší léčení. Nyní je však Janek zpátky, ale dost naštvaný.


Do nebe volající debilita? Rozzuřený White se hodně ostře opřel do Dvalishviliho

„Dnes ráno jsem se vzbudil, dal jsem si kávu a šel jsem na procházku se psem. Pak jsem si hrál s juniorem, takže takový normální běžný den. Pak jsem však zavolal UFC a nahlásil jsem, ať mi na prosinec připraví termín a soupeře. Najednou cítím, že se moje stará verze vrací. Jsem zpátky!“ oznámil Jan Blachowicz před časem, že ho znovu v boji uvidíme nejspíš na konci roku, což je skvělá zpráva.

Navíc by to mohla být poměrně důležitá informace i pro Jiřího Procházku, který se poohlíží po dalším soupeři. Tím nejspíš bude Jamahal Hill, ale ukazuje se, že vedení umí hodně překvapit. Příkladem je duel Pereira vs Rountree, který celou divizi vůbec nepotěšil a spokojený není právě ani Blachowicz, který by si rád dal s Pereirou odvetu.




„Nemám ponětí, proč vedení UFC na zápas s Alexem neoslovilo mě. Nevím, řekněte mi to vy, protože jsem zmatený,“ zlobil se Blachowicz pro Middle Easy. „Co to kurva je? Proč zabookovali Ankalaeva s Rakićem, proč? Proč se mě na to nezeptali? Možná bych byl připravený o něco dřív a s Alexem si do tal. Nikdo se mě však nezeptal. Já tomu prostě nerozumím. Jak jsem řekl na internetu, mám pocit, že je to zvláštní ochrana pro Pereiru.

Věřím, že jsem ten zápas proti Pereirovi vyhrál a možná nechtějí tento zápas zopakovat, protože vědí, že tentokrát na sto procent prohraje. Možná i proto mu nechtějí dát Ankalaeva, protože Ankalaev je také velmi silný. Možná mu chtějí udělat další pěknou výhru, další knockout. Prostě tomu nerozumím.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *