Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Matěj Peňáz vysvětluje, proč kysele reagoval na bitvu Kincl vs Engizek

Matěj Peňáz vysvětluje, proč kysele reagoval na bitvu Kincl vs Engizek

Peňáz

Součástí velkolepého turnaje OKTAGON 58 v Edenu měla být původně i titulová bitva Kincl vs Peňáz, která slibovala skvělou a atraktivní podívanou. Nakonec na ní však bohužel nedošlo, protože se šampion zranil a celá situace se pak následně hodně vyhrotila a skončila s tím, že už Money nechce v OKTAGONu pokračovat. Tak „horké“ to však nakonec nebude, protože to vypadá, že se strany domluvily na další spolupráci. I přesto však Money kysele reagoval na nově oznámený souboj Kincl vs Engizek a nyní vysvětlil proč.


VIDEO: Ta ví, jak přitáhnout pozornost! Zajícová tentokrát odhodila úplně vše

„Wow, to jsem opravdu nečekal, ale Kerim se 2 zápasy se soupeři z TOP 5 žebříčku OKTAGONu si to opravdu zaslouží,“ reagoval Money na svém IG profilu.

Kerim Engizek má sice na kontě 13 výher v řadě, což je úctyhodné, ale v rámci OKTAGONu zatím porazil „jen“ Juareze a Horvátha, kteří nefigurují na vrcholu divize. Titulovou šanci tak dostává hlavně skrze turnaj OKTAGON 62 ve Frankfurtu, kam podobný souboj dává smysl.




Money vysvětlil svou reakci

„Je to solidní matchup, má své kvality. Patrik je v minulosti ukázal, takže proč ne. Ať vyhraje ten lepší,“ rozpovídal se Peňáz pro Sport.cz„Tak trochu jsem to předpokládal, ale vadila mi některá vyjádření, že si já nezasloužím jít o titul, když jsem neporazil nikoho z nejlepší pětky, ale měl jsem devět výher v OKTAGONu. Kerim nezápasil nikdy s nikým žebříčku, má dva zápasy. Ale jen jsem chtěl připomenout, že někteří lidé říkali, že nemám nárok na to zápasit o titul. Přitom pro Kerima je to v pohodě.“

Pokud by však Matěj pokračoval ve výhrách, tak by ho samozřejmě titulová šance nejspíš neminula, „Neřeším to, ale chci být aktivní zápasník a uvidíme, jak se bude situace dál vyvíjet. Pokud titulová šance přijde, tak ať, ale netlačím na to. Jsem s tím v míru. Soustředím se, abych podával jen dobré výkony, držel si zdraví a zápasil jen sám pro sebe. Abych byl lepší verze sebe sama.“




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *