Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tohle by ho mohlo uklidnit! Dana White má dobrou zprávu pro Ankalaeva

Tohle by ho mohlo uklidnit! Dana White má dobrou zprávu pro Ankalaeva

White Ankalaev

Nálada v polo-těžké váze organizace UFC je v poslední době hodně napjatá. Všeobecně se totiž počítalo s tím, že dalším titulovým vyzyvatelem bude Ankalaev, ale šanci nakonec dostává osmička divize Rountree, což všechny hodně překvapilo. Hlavně Ankalaev se samozřejmě hodně zlobí a pálí přitom na všechny strany. Poslední vyjádření Dany Whitea by ho však přeci jen mohlo trochu uklidnit.


RFA promotér Boris Marhanský reaguje na Růžičkův pád na samé dno

„Alex Pereira je to největší kuře v UFC. To jako vážně vyzval borce, který je o 40 liber lehčí než on? Já jsem snad jediný, koho v poslední době nejmenoval. Nikdy mě ani nezmínil, což o něčem svědčí. Slibuji, že v říjnu zničím Rakiće a poté si to dáme spolu. Ukončím tě během dvou kol. Dostaneš další tvrdé KO,“ reagoval Ankalaev na Pereirovu výzvu směrem k šampionovi střední váhy Du Plessisovi.

Nit suchou však nenechal ani na Jiřím Procházkovi. „Je tu jeden chlap, který by už nikdy neměl mluvit o titulové šanci, a tím je Jiří ´Falešný Ninja´ Procházka. Má to v UFC 4-2 a po posledních dvou zápasech s Alexem asi stále spí a je úplně mimo. Ať si věří, čemu chce, ale není to realita. Byl dvakrát knockoutovaný a potupený tím stejným borcem. Myslím, že i Rountree by ho porazil,“ pálil Ankalaev do BJP.

 




Dana White má relativně dobrou zprávu

„Ankalaeva jsme nijak nepřeskočili. Už mel zkrátka naplánovaný zápas. Zápasy děláme postupně a Ankalaev už zápas měl, když jsme řešili Alexe. Ať do toho zápasu nastoupí, vyhraje, podá skvělý výkon a pak se můžeme bavit o titulové šanci. Pak nebude pochyb o tom, že je další. Pracovali jsme na kartě a soupeři pro Alexe a když se podíváte na žebříček, tak Rountree dává smysl. Nikdo nemůže říct, že to nebude super zápas,“ vysvětlil Dana White, proč Ankalaev nedostal titulovou šanci a za jaké podmínky jí dostat může.

Uvidíme tedy, jak si Magomed povede s Rakićem, který s BJP v prvním kole předvedl skvělý výkon. Poté se však nechal lapit do chaosu a padl, ale je jasné, že jde o nebezpečného borce.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *