Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rekordní kulisa na nepřátelském území! Jak Kincl vnímá bitvu s Engizekem v Německu?

Rekordní kulisa na nepřátelském území! Jak Kincl vnímá bitvu s Engizekem v Německu?

Kincl

Turnaj OKTAGON 62, který bude téměř s jistotou přepisovat světový rekord v MMA návštěvě, nedávno dostal další skvělý zápas, kterým je titulový duel Kincl vs Engizek. Šampion tedy nebude znovu obhajovat na domácí půdě, ale tentokrát vyrazí na území vyzyvatele, kterého bude hnát kupředu dav kolem 60 000 fanoušků, což už je pořádný kolos. Jak Kincl tuto situaci vnímá?


A problémy nekončí! Vedení Clash of the Stars muselo vyhodit další dvě tváře

„Nečekám vyloženě přátelskou atmosféru. Už jsem v minulosti pár podobných atmosfér zažil, ale tohle bude desetkrát větší. Připravuji se i na toto, ale mám v hlavě, že jsem už zkušený zápasník. Spoustu věcí mě nerozhází, ale člověk nikdy neví, co na něj spadne na daném místě, jak to dolehne. Ničemu takovému jsem nebyl nikdy tak blízko. Vlastně plná O2 arena je třikrát menší,“ rozpovídal se Kincl pro Kaocko.cz.

„Snažím se to neřešit. V hlavě mám, že půjde o wow efekt, tohle bude zážitek na celý život, tohle se většině zápasníků na světě nepovede. Takových eventů po světě moc nebylo a ani nebude. Beru to jako životní zážitek, ale nechci se na to přehnaně upínat, nechci, aby mě atmosféra semlela. Jdu tam udělat svoji práci, to je pro mě hlavní. Atmosféru si chci užít pár vteřin po zápase.“




„Jsem si jistý, že půjde o zážitek na celý život. Na světě není moc bojovníků, kteří by před takovým publikem zápasili. Co to se mnou udělá na místě, je otázka. Jsem sice zkušený zápasník, ale tohle bude něco unikátního. Engizeka na domácí půdě požene mnoho fanoušků vpřed. Připravuji se na to, že nastoupí přemotivovaně a nasadí vysoké zápasové tempo. Samozřejmě se soustředím jen na svůj game plan, který se bude odvíjet od tempa z prvního kola. Nemyslím si, že by náš zápas došel k bodovým rozhodčím a viděl bych to tak, že zápas skončí ve třetím nebo čtvrtém kole,“ zní v tiskové zprávě organizace OKTAGON MMA.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Cordero vs Ďatelinka

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *