Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Zakletý sázkař Drake opět úřadoval! Jaká je jeho celková bilance?

Zakletý sázkař Drake opět úřadoval! Jaká je jeho celková bilance?

Drakeova kletba znovu udeřila! Magnát hudebního průmyslu podpořil Israela Adesanyu, aby na turnaji UFC 305 porazil Dricuse du Plessise. Událost se konala v RAC Areně v australském Perthu, ale kanadský rapper opět pokračoval ve své neblahé sázkařské formě.


A dost už! Zlostný Ankalaev pálí do Jiřího Procházky a vysmívá se mu

Jeho rekord v podávání sázek se stal kulturním fenoménem, bookmakeři a sázkaři sázejí proti hudební ikoně. Hvězdě, které se nedaří, dali název „Drakeova kletba“. Drakeova kletba je neustálý vtip na sociálních sítích, který nabere na obrátkách pokaždé, když rapper otevře „peněženku“ a podpoří nějakou sportovní událost. V současné době má uzavřenou smlouvu o sázení s globální společností Stake, která byla podepsána v roce 2022. 

Drake nedávno vsadil 300 000 dolarů na semifinále Copa America, aby jeho domovská Kanada porazila silnou Argentinu. Bohužel pro Drakea jeho tým nedokázal aktuální držitele mistrovství světa porazit. Drake také prohrál 565 000 dolarů na sázce, že Tysona Fury knockautuje Oleksandra Usyka, což se nestalo. Hudební hvězda předtím vsadila proti Furyho bratrovi Tommymu v jeho zápase s Jakem Paulem, ale opět prohrála 400 000 dolarů. 




O víkendu Du Plessis porazil ve čtvrtém kole Israela Adesanyu a udržel si titul ve střední váze. Večer předtím však Drake prozradil, že si na Adesanyu vsadil 450 000 dolarů, když na Instagramu ukázal svou sázku a napsal: „Vždycky s Izzym.“ Kanadský rapper je spíše „vždy proti Dricusovi,“ jelikož proti němu vsadil i v souboji se Seanem Stricklandem, na kterého putovala sázka 700 000 dolarů! 

Rok 2024 je sice už za svojí polovinou, ale Drake má před sebou ještě spoustu sportovních podívaných, aby mohl i nadále prolamovat prokletí, které provází jím uzavřené sázky. Fanoušci si dali tu práci a spočítali bilanci Drakeových sázek, která je k dnešnímu dni 17-189! 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *