Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Sean Strickland má před odvetou jasný vzkaz pro šampiona Du Plessise

Sean Strickland má před odvetou jasný vzkaz pro šampiona Du Plessise

Strickland Du Plessis

Sean Strickland byl po souboji s Du Plessisem hodně naštvaný, protože měl za to, že udělal dost k tomu, aby svůj titul obhájil. Za pravdu mu tehdy dával i Dana White, díky čemuž má nejspíš nyní Sean potvrzenou další titulovou šanci.


Procházka nabídl názor na nečekaný souboj Pereira vs Rountree

V návaznosti na „africkou“ linku souboje Du Plessis vs Adesanya se mluví o tom, zda se UFC konečně nevydá do Afriky, kde se nabízí hned několik velkých stadionů. Strickland je však jasně proti. „Budeme bojovat ve svobodné zemi. Rozhodně se mi nijak nevyhneš ty Holanďane (JAR byla nizozemská kolonie). Je mi jasné, že se mi pokusíš nějak vyhnout, ale to se ti nepodaří. Dana White jasně potvrdil, že jsem další na řadě, takže máš smůlu. Dáme si to v USA, kde pak taky titul hezky zůstane,“ trvá Strickland na tom, aby se souboj odehrál v USA, což je hodně pravděpodobné.

UFC sice o možném přesunu do Afriky mluví, ale případná expanze bude vyžadovat delší dobu, takže se Seanovi nejspíš splní jeho přání. Otázkou však je, zda dokáže Du Plessise porazit, protože Dricus ukazuje, že má sice zvláštní, ale funkční styl. Však nikdo jiný nemá skalpy předních borců divize, jako je Whittaker, Strickland a Adesanya, což už o něčem svědčí.




Du Plessis vyhlíží přestup do polo-těžké váhy

„Co bude dál? To je na UFC. Nemyslím si, že by se měl Alex Pereira vracet do střední váhy. Pokud chce, tak proč ne, super. Nerad bych však potom poslouchal výmluvy o tom, jak jeho výkon poznamenalo shazování a tak podobně. Však jsme všichni viděli, jak ho Izzy poslal k zemi hned v prvním kole. Já jsem dnes Izzyho sílu cítil a neberte to nijak špatně, je rychlý a šikovný, ale pokud ho on poslal k zemi v bezvědomí, tak vám garantuju, že se mnou do té klece nechce. Obzvlášť, pokud by musel opravdu hodně shazovat. To se prostě nestane. Ať si to dá s osmičkou své divize a užije si to. Já si to dám asi se Stricklandem, pokud to vedení chce. Dáme si oba další zápas a abych pak nemusel poslouchat, jak shazoval, tak rád přejdu za ním do polo-těžké váhy. Rád si ten zápas dám, ale není to něco, za čím bych se hnal,“ reagoval Du Plessis a nabídl, že přejde za Pereirou místo toho, aby on musel náročně shazovat do střední váhy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *