Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Místo dvojky jde o titul osmička? Sebevědomý Ankalaev reaguje na Pereirův zápas

Místo dvojky jde o titul osmička? Sebevědomý Ankalaev reaguje na Pereirův zápas

Ankalaev

Všeobecně se čekalo, že vedení organizace UFC vyčká na výsledek turnaje UFC 305, aby se případně řešil mega souboj Adesanya vs Pereira 3, ale nakonec je všechno jinak. Ještě před akcí se totiž Poatanovi potvrdil duel s Rountreem, který je hodně nečekanou volbou, když na vrcholu divize vyčkává Ankalaev, který je samozřejmě sakra naštvaný.


Procházka nabídl názor na nečekaný souboj Pereira vs Rountree

„Dostal jsem od vás hodně zpráv ohledně nově potvrzeného souboje Pereira vs Rountree. Nejsem z toho nadšený, ale mou prací je rozsekat každého, koho přede mě vedení postaví. V Abu Dhabí zničím Rakiće a pak už nebude pochyb o tom, kdo by měl jít o titul. Rozhodně mě nelitujte, není to třeba,“ reagoval Ankalaev na nově oznámený souboj Pereira vs Rountree, který celou komunitu hodně překvapil.

Rountree je samozřejmě šikovný borec, ale přeci jen je to osmička divize. Logičtější volbou by tedy byl jistě Ankalaev, ale ten z nějakého důvodu musí ještě porazit Rakiće, což nebude nic snadného. Aleksandar sice poslední souboj s BJP prohrál, ale v prvním kole si nevedl vůbec špatně, takže by se měl mít Magomed na pozoru.




Hodně naštvaný byl i Hill

„Nemůžu uvěřit tomu, co právě oznámili. To myslí vážně? Ten týpek měl potvrzený souboj se mnou, ale byl nucen odstoupit kvůli tomu, že měl pozitivní dopingový test a i přesto nyní za odměnu dostává titulovou šanci? To snad ne, ne? Tohle je pro celý sport hrozně špatné rozhodnutí. Však na co máme žebříčky, když jsou naprosto k ničemu?“ rozzlobil se Hill, který má samozřejmě do velké míry pravdu. Na druhou stranu je Pereira jeden z nejaktivnějších šampionů v historii UFC, takže pokud si řekl o Rountreeho, tak asi vedení nemělo problém vyhovět.

„Tak nějak to chápu. Rountree má 5 výher v řadě a z toho 4 ukončení. Oba to jsou borci a to ani nemluvím o tom, jak moc je Pereira aktivní. Vlastně jsem s tím ok,“ nabídl proti-názor Stephen Thompson, který se na stejné kartě utká s Bukleym.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *