Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Že by byla naděje? Mike Tyson se při staredownu opřel do Paula

VIDEO: Že by byla naděje? Mike Tyson se při staredownu opřel do Paula

Tyson Paul




Jednu chvíli se sice zdálo, že o souboj přijdeme, ale nakonec to vypadá tak, že se bitvy Mike Tyson vs Jake Paul dočkáme v polovině listopadu. Komunita kolem bojových sportů ze souboje sice není vůbec nadšená, ale to na plánech evidentně nic nemění. Boxerská legenda navíc na posledním staredownu vypadala hodně při chuti, takže je možná přeci jen naděje, že by mohl Paul inkasovat.


Procházka nabídl názor na nečekaný souboj Pereira vs Rountree

Je to však samozřejmě jen hodně malá naděje, protože je jasné, že věk nelze zastavit. Tyson je sice legenda, ale na konci června oslavil 58. narozeniny. Jake naopak ještě nepřešel ani přes třicítku, takže bude v obrovské výhodě. Navíc, i když se nám to nemusí líbit, tak se pořád zlepšuje. Je tedy velice pravděpodobné, že uvidíme další smutný zápas, ale třeba se to Tyson pokusí zdramatizovat. Na posledním staredownu působil hodně při chuti, čímž dal přeci jen trochu naděje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FIGHTING LTD. (@fighting.ltd)




Bývalý UFC šampion má prosbu

„S každým zápasem se sice zlepšuješ, ale chceme tě teď vidět bojovat s boxery tvé velikosti, tvého stejného dosahu, se vším ostatním, aby už nevznikla žádná jednostranná podívaná, protože podle mě to tak zatím opravdu je,“ začal Sterling vysvětlovat ve videu na svém kanálu na YouTube.

„Viníme z toho Jakea Paula, nebo bojovníky, kteří tyhle zápasy pořád berou? Já jen říkám, že si ti kluci musí uvědomit, že je skutečně atletický, zkušený a že se jen zlepšuje, protože je mladý a je mnohem větší než vy! Přestaňte brát tyhle šílené zápasy v boxu. Pokud by mě něco bavilo, muselo by to být MMA,“ řekl Sterling.

Hlavním důvodem, proč Paul dokáže zlákat bojovníky, aby proti němu vzali zápas, je to, že pravděpodobně jde o velký výdělek pro bojovníky, kteří se většinou blíží ke konci kariéry nebo už odešli do důchodu. „Lidi, bojovníci MMA po celém světě, přestaňte prosím bavit Jakea Paula tím, že se zavážete podepsat smlouvu, nemusíte to dělat, pokud nejste jeho velikosti, držte se prosím dál,“ dodal bývalý šampion UFC.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *