Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Rádoby český White? Marhanský reaguje na Novotného boj s bizarem

Rádoby český White? Marhanský reaguje na Novotného boj s bizarem

Marhanský

Na domácí scéně se v poslední době rozjel boj s bizarem, který představují hlavně organizace Clash of the Stars a RedFace. Po kotlem značně přiložil OKTAGON promotér Novotný, který vyzval, aby se slušní lidé od podobných projektů distancovali. Dokonce naznačil, že by si v rámci boje proti bizaru uměl představit spolupráci s konkurenčními RFA a IAF. Co na to Boris Marhanský?


Až taková nenávist? Vančura ze Spebjl Gymu pálí do Novotného a OKTAGON vedení

„Za mě jsi sklidil, co jsi zasel. Když se stýkáš s debily, žiješ s debily, staneš se debilem. Já si taky myslím a řeknu to znovu… Tomáše pořád beru jako fajn kluka, kterého jsem poznal a kterého jsem koneckonců pomáhal formovat a vytáhnout. Dali jsme mu spoustu prostoru a v pohodě si s ním sednu na kafe, ale to jeho vyjádření je totální sračka. Absolutní sračka… Čekal jsem nějaký krizový management. Je to sračka. Je to lež. Je to uhýbání zodpovědnosti. Co seješ, to sklidíš. Dáváš tam prostor ultra debilům. Kde to má strop? Chtěli dokonce přetáhnout Růžičku ten zápas,“ reagoval Ondřej Novotný ve svém vysílání.

„Tomáš je pro mě fajn kluk, ale přerostlo mu to přes hlavu. Snaží se zachránit prdel, ale jeho vyjádření… Odešla Fortuna, takže se vrhne na další sázkovky. Říká, že to zadotuje se společníky a jede dál. Jeho vyjádření, které jsem si výjimečně pustil, byla totální sračka. Nezvládl to vůbec. Není to pravda, co říká. Dvě minuty ti do hlavy nikdo nemluví. Není to tak, že by to nevnímal a neslyšel. Prostě nám lže, sorry.“




Co si o Novotného krocích myslí Marhanský?

„Myslím si, že se Novotný jen snaží využít situace. Samozřejmě i bizár by měl mít svoje hranice, svou úroveň. Že Clash udělal přešlap, je pravda, ale možná se z něj poučí a právě teď ty hranice nastaví. Něco se tam už vybudovalo, a to Novotného se*e. Mám pocit, že se vyjadřuje negativně jen k těm věcem, co ho ohrožují. Vím, že se snaží být takový „český“ Dana White. Velmi přísný a rázný, na konci dne jde ale vždycky o peníze.

Myslím, že jsme to viděli i na případu s Karešem. Novotný se měl kdysi vyjádřit ve smyslu, že s tím člověkem nechce nikdy být ve společné místnosti. Když se ale měl Karešův zápas vysílat na oktagon.tv, tak neměl problém s ním dělat rozhovory a nazývat ho Péťou. Já si myslím, že bizár tu bude, ať už v podobě reality show nebo organizací. Je důležité tomu dát hranice. Za čárou je ale i to, když někdo někomu vyhlašuje boj a válku,“ reagoval Marhanský pro Kaocko.cz.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *