Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jamahal Hill hodně naštvaně reaguje na nečekaný duel Pereira vs Rountree

Jamahal Hill hodně naštvaně reaguje na nečekaný duel Pereira vs Rountree

Hill Pereira

Všeobecně se čekalo, že vedení organizace UFC vyčká na výsledek turnaje UFC 305, aby se případně řešil mega souboj Adesanya vs Pereira 3, ale nakonec je všechno jinak. Ještě před akcí se totiž Poatanovi potvrdil duel s Rountreem, který je hodně nečekanou volbou, když na vrcholu divize vyčkává Ankalaev. Hodně nespokojený je také Hill, který měl původně s Rountreem bojovat, ale…


To jsou věci! Alex Pereira má překvapivý vzkaz pro šampiona Du Plessise

„Nemůžu uvěřit tomu, co právě oznámili. To myslí vážně? Ten týpek měl potvrzený souboj se mnou, ale byl nucen odstoupit kvůli tomu, že měl pozitivní dopingový test a i přesto nyní za odměnu dostává titulovou šanci? To snad ne, ne? Tohle je pro celý sport hrozně špatné rozhodnutí. Však na co máme žebříčky, když jsou naprosto k ničemu?“ rozzlobil se Hill, který má samozřejmě do velké míry pravdu. Na druhou stranu je Pereira jeden z nejaktivnějších šampionů v historii UFC, takže pokud si řekl o Rountreeho, tak asi vedení nemělo problém vyhovět.

„Tak nějak to chápu. Rountree má 5 výher v řadě a z toho 4 ukončení. Oba to jsou borci a to ani nemluvím o tom, jak moc je Pereira aktivní. Vlastně jsem s tím ok,“ nabídl proti-názor Stephen Thompson, který se na stejné kartě utká s Bukleym.




Pereira vyzval Du Plessise, který má návrh, který se Hillovi nebude líbit

„Co bude dál? To je na UFC. Nemyslím si, že by se měl Alex vracet do střední váhy. Pokud chce, tak proč ne, super. Nerad bych však potom poslouchal výmluvy o tom, jak jeho výkon poznamenalo shazování a tak podobně. Však jsme všichni viděli, jak ho Izzy poslal k zemi hned v prvním kole. Já jsem dnes Izzyho sílu cítil a neberte to nijak špatně, je rychlý a šikovný, ale pokud ho on poslal k zemi v bezvědomí, tak vám garantuju, že se mnou do té klece nechce. Obzvlášť, pokud by musel opravdu hodně shazovat. To se prostě nestane. Ať si to dá s osmičkou své divize a užije si to. Já si to dám asi se Stricklandem, pokud to vedení chce. Dáme si oba další zápas a abych pak nemusel poslouchat, jak shazoval, tak rád přejdu za ním do polo-těžké váhy. Rád si ten zápas dám, ale není to něco, za čím bych se hnal,“ reagoval Du Plessis a nabídl, že přejde za Pereirou místo toho, aby on musel náročně shazovat do střední váhy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *