Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Procházka nabídl názor na nečekaný souboj Pereira vs Rountree

Procházka nabídl názor na nečekaný souboj Pereira vs Rountree

Český samuraj Jiří Procházka bohužel dvakrát nestačil na Alexe Pereiru, který vždy zastavil zápas ve druhém kole. Nyní má šampiona polo-těžké váhy Pereiru prověřit poněkud nečekané jméno, protože organizace UFC dala šanci osmičce polo-těžké divize Khalilu Rountreemu. Na tento duel nabídl názor i bývalý šampion Procházka. 


Konec? Israel Adesanya reaguje na bolestnou prohru s Du Plessisem

Aktuální král polo-těžké váhy Alex Pereira bude svůj pás obhajovat proti Khalilu Rountreemu na turnaji UFC 307, který se uskuteční 5. října v Delta Center v Salt Lake City v americkém Utahu. Jiří Procházka si však nemyslí, že by Khalil Rountree mohl pro Alexe Pereiru představovat nebezpečnou hrozbu.

Tento týden si česká legenda užívá na turnaji UFC 305 v australském Perthu. Kromě návštěvy zoologické zahrady, kde se setkal s místními vombaty a jinými zvířaty, se Procházka věnoval svým mediálním povinnostem a odpovídal na zajímavé otázky od fanoušků. Když se ho však zeptali na Rountreeho šance v zápase s Pereirou, příliš nadějí vyzyvateli nedával. 




Bývalý šampion řekl: „Je to pro mě těžké: Dobře, je to MMA zápas, ale opravdu nechápu, jakou má Khalil Rountree šanci.“ Bez ohledu na to, že mu většina fanoušků i odborníků nedává šance, Rountree bude nepochybně tvrdě pracovat se svými trenéry na vytvoření dokonalého plánu, kterým by šokoval svět. Pokud se mu to však nepodaří, Procházka bude nejspíš čekat v záloze na svou šanci na vykoupení.

Momentálně to vypadá, že Jiří Procházka zvažuje, že zůstane v polo-těžké váze, aby si vybojoval trilogii s šampionem Alexem Pereirou. „Věřím, že ho můžu porazit. Věřím v to. Moje čest mi stále říká, že musím zůstat v polo-těžké váze, budu bojovat s dalším chlápkem, vyhraju další zápas, vezmu titul a ukážu to nejlepší, protože minule jsem předvedl nejhorší výkon v životě,“ odpověděl Procházka na otázku ohledně třetího potenciálního zápasu s Pereirou. (Přepis via Full Violence)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený UFC Europe (@ufceurope)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *