Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Zakopala se válečná sekera? Co si Du Plessis a Adesayna řekli po souboji?

Zakopala se válečná sekera? Co si Du Plessis a Adesayna řekli po souboji?

Du Plessis

Mezi šampionem Du Plessisem a bývalým šampionem Adesanyou to před soubojem hodně vřelo. Du Plessis totiž otevřel hodně citlivé téma, kterým byla Afrika, kvůli čemuž jsme se dočkali celé řady hodně vyhrocených výměn. Po souboji, který se nakonec zlomil ve čtvrtém kole, jsme však měli možnost sledovat, jak spolu oba rivalové mluvili a evidentně zakopali válečnou sekeru.


„Věřím, že ho můžu porazit!“ Procházka se vyjádřil k potenciální bitvě s Pereirou

„Bylo mi ctí sdílel klec s takovou legendou a budoucím členem UFC Síně slávy. Je to borec. Pro tenhle sport udělal opravdu hodně. Zmínkou o Africe jsem ho nechtěl urazit, ale pak už to nešlo zastavit. Myslím si, že dnes Afrika tak či tak vyhrála, což je dobře. Opravdu mi bylo ctí, že jsem mohl sdílet klec s takovou legendou, což jsem mu také po zápase řekl. Moc si ho vážím. Je to válečník a já jsem také válečník. Jsem rád, že je zápas u konce, protože bych od něj nechtěl dostat další kopačku,“ prozradil Du Plessis, že si po souboji oba borci vyjádřili vzájemný respekt, což je dobře.

Adesanya k Du Plessimu během rozhovoru přišel a podával mu ruku, takže je evidentní, že je válečná sekera zakopaná. Uvidíme však, co budoucnost přinese Izzymu, který na chvíli vystrašil fanoušky.




Vypadalo to, že Adesanya skončí

UFC režie se během po-zápasového rozhovoru šampiona Du Plessise zaměřila i na Adesanyu, který si vehementně sundával rukavice, takže se hned nabízela myšlenka, zda před sebou nemáme další oznámení konce kariéry. „Upřímně? Věděl jsem, že je to tvrďák a že se jen tak nevzdá. Počítal jsem s tím. Sice jsem ho trefoval, ale prostě to nestačilo. Osobně jsem se cítil dobře. Byl jsem schopen hezky bránit, pokud tedy nepočítám tu stupidní chybu, které dokonale využil. Stojím si však za tím, že pro mou rodinu budu bojovat do konce života. Tenhle zápas nedopadl tak, jak bych si přál.

Jsem zklamaný, ale jsem na sebe zároveň pyšný, protože takhle dobře jsem se nikdy necítil. Zkrátka to dnes nestačilo. Byl lepší. Nevím, co bude teď. Nepočítal jsem s tím, že prohraju. Je mi 35 let a vím, že dělám správná rozhodnutí. Je mi jasné, že mě chcete vidět padnout. Na to však mám jen jednu odpověď – nikam neodcházím,“ křičel Adesanya, který chvíli naznačoval, že možná oznámí konec, ale poté udělal přesný opak a potvrdil, že se zatím nikam pryč nechystá.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *