Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Věřím, že ho můžu porazit!“ Procházka se vyjádřil k potenciální bitvě s Pereirou

„Věřím, že ho můžu porazit!“ Procházka se vyjádřil k potenciální bitvě s Pereirou

Fanoušky Jiřího Procházky v minulosti mrzelo, že BJP nebyl v rámci ligy mistrů tak aktivní, což však už dávno neplatí. Od listopadu totiž stihl celkem 3 zápasy, ze kterých si odnesl bilanci 1:2. Dvakrát totiž bohužel nestačil na Alexe Pereiru, který vždy zastavil zápas ve druhém kole. Nyní to vypadá, že český samuraj přeci jen zůstane v polo-těžké váze. 


Merab chtěl na turnaji CJI zaútočit na fanouška! Málem se nedostal ani přes zábradlí

Zahraniční zdroje, byť ne ty úplně přední, začínají spekulovat o tom, že bychom se měli dalšího zápasu Jiřího Procházky dočkat na konci roku. Konkrétně se zmiňuje UFC 310, které se skloňuje i v souvislosti se soubojem McGregor vs Chandler, který však stále nebyl oficiálně potvrzen. Jiří Procházka je aktuálně v australském Perthu, tedy v dějišti turnaje UFC 305, kde odpovídal na zajímavé otázky. 

Momentálně to vypadá, že Jiří Procházka zvažuje, že zůstane v polo-těžké váze, aby si vybojoval trilogii s šampionem Alexem Pereirou. „Věřím, že ho můžu porazit. Věřím v to. Moje čest mi stále říká, že musím zůstat v polo-těžké váze, budu bojovat s dalším chlápkem, vyhraju další zápas, vezmu titul a ukážu to nejlepší, protože minule jsem předvedl nejhorší výkon v životě.“ (Přepis via Full Violence)




To samozřejmě otevírá možnost, že příštím soupeřem Jiřího Procházky bude Jamahal Hill, o kterém se v posledních dnech hojně spekuluje. Šampion UFC v polo-těžké váze Alex Pereira má další obhajobu naplánovanou na 5. října v hlavním zápase UFC 307, kde se střetne s poměrně nečekaným soupeřem –  Khalilem Rountreem Jr.. 

Možná v Procházkově rozhodnutí o případné změně váhové divize bude hrát roli, kdo zvítězí v souboji mez šampionem střední váhy Dricusem Du Plessisem a Israelem Adesanyou. Na tuto otázku dostaneme odpověď již v neděli nad ránem. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený UFC Europe (@ufceurope)

O zápas s Jiřím má stále zájem i Janek

„Jirko, sejdeme se někdy v oktagonu. Věřím, že na to dojde. Musíme se utkat. To je prostě osud,“ věří Jan Blachowicz, jak prozradil pro Mixx Sports Media, že na souboj dvou evropských es přeci jen dojde. Janek Procházku v minulosti několikrát provokoval, aby jej vyburcoval k nějaké akci a možnému základu k bitvě, ale jinak o něm evidentně smýšlí v pozitivní rovině.

„Moc rád bych se s Jiřím utkal. Myslím si, že lidé by ten zápas milovali. Pokud UFC tuto bitvu uspořádá, tak by to rozhodně mělo být v Polsku a nebo České republice. Jiří je skvělý bojovník. Je hodně unikátní. Dalo by se říct, že je až bláznivý, ale funguje mu to. Je bláznivý v dobrém slova smyslu. Jeho styl je i hodně pohledný. Rád jeho zápasy sleduji. Jiří je hodně unikátní, protože nikdy nevíte, co udělá, takže se na něj hodně těžko připravuje. Trefuje údery z divných a nezvyklých úhlů. Je to celkově oříšek. Má všechno nastavené trochu jinak, ale líbí se mi to.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *