Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC 305: Du Plessis vs Adesanya – Analýza, Tipy a Sázky

UFC 305: Du Plessis vs Adesanya – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj UFC 305, kde se v hlavním zápase utkají šampion Dricus Du Plessis a Israel Adesanya. Na galavečeru v australském Perthu se také představí Mateusz Gamrot, Tai Tuivasa, Jairzinho Rozenstruik nebo Steve Erceg. Turnaj můžete sledovat v neděli od 00:30 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Vsaďte si s Tipsportem nejen na bojové sporty s akčním bonusem

Kai Kara-France vs Steve Erceg – Erceg zvítězí na body 2,31

Steve Erceg má velmi dobrý grappling, ale zároveň má i kvalitní postoj. V posledním zápase pořádně zatopil šampionovi muší váhy Alexanderu Pantojovi a ukázal, že se s ním musí počítat i na té nejvyšší úrovni. Vedle MMA má Erceg background v Muay Thai, brazilském jiu-jitsu a získal zlatou medaili v kategorii do 65 kg na australském národním mistrovství ve wrestlingu.  

Kara-France má v posledních pěti zápasech bilanci 3-2. Poslední dva souboje prohrál s bývalým šampionem Brandonem Morenem a poté těsně a kontroverzně padl s Amirem Albazim v zápase, který podle mnoha fanoušku Kara-France vyhrál. Před Ercegem má výhodu ve zkušenostech a je také možná o něco rychlejší, ale každopádně bude se muset vypořádat s Ercegovým silovým grapplingem. Ovšem musíme vyzdvihnout i obranu Kary-France, jelikož má 65 % úspěšnost v ubráněných takedownech. Nicméně Steve Eceg je zajímavou „hrozbou“ muší váhy kurz na jeho vítězství na body je lákavý.  

Junior Tafa vs Valter Walker – Vítěz Tafa 1,74

Junior Tafa, bratr Justina Tafy, se utká s Valterem Walkerem, bratrem Johnnyho Walkera. Tafovou hlavní slabinou je wrestling, zatímco Walker má slabin více. Walkerovi chybí kvalitní údery, obrana a kardio. Jelikož má příliš mnoho slabin, zdá se, že to právě dává Tafovi mnohem větší šanci vyhrát s využitím jeho silné stránky, kterou je knockoutový úder.

Navzdory prohře předvedl Tafa slušnou obranu takedownů proti Mohammadu Usmanovi, který sice není celkově skvělý bojovník, ale pravděpodobně je mnohem lepší zápasník než Walker. Tafova obrana takedownů dosahuje v UFC 81 %, což není špatně číslo. Walker v posledním zápase s Lukaszem Brzeskim sice předvedl hned čtyři strhy, ale zároveň ukázal mizerné kardio a od druhého kola výrazně ztrácel. Pokud si Tafa pohlídá Walkerův úvodní tlak, tak si nejspíš dojde pro vítězství, jelikož má kromě grapplingu všechny potřebné atributy, které Walkerovy chybí.   

TIPY UFC:






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *