Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bude to hnát výš? Novotný vysvětluje, jak by se dalo oficiálně „zatočit“ s bizarem

Bude to hnát výš? Novotný vysvětluje, jak by se dalo oficiálně „zatočit“ s bizarem

Novotný

Bizarní stáj Clash of the Stars je poslední dobou pod palbou kritiky hned za několik kauz. Vše rozdmýchal Samir svým nenávistným projevem a poté se se svým německým prohřeškem přidala i Hanka Gelnarová. Pod kotlem navíc přiložil i OKTAGON promotér Ondřej Novotný, který se obecně proti bizaru jasně vymezil a naznačil, jak by se s ním vlastně dalo zatočit.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Já ani OKTAGON nejsme ti, kdo mají něco zakazovat. Ale jsme v pozici jasného lídra trhu a sportu, který dnes nějakým způsobem zastřešuje bojová umění. Lidi se na něj hodně dívají přes MMA a přes nás jako organizaci. V první řadě bych byl rád za zákon o sportu. Ten by měl dát jasná pravidla, co můžeš a nemůžeš, a kdo ti to musí schválit. Stejně jako v každé civilizované zemi.

Věřím, že lídři trhu v sázkových společnostech od toho dají kompletně ruce pryč stejně jako Tipsport a nebudou vypisovat kurzy. Věřím, že je to jasný vzkaz všem dalším partnerům, že spojovat se s něčím podobným je pro podnikání jen škodlivé. Jak znovu říkám, tady člověk nemůže přitáhnout pozornost ničím jiným než tím, že bude posouvat hranici dál a dál. Já mám už skoro tři děti v různém věku. Tohle určitě není něco, v čem bych je chtěl vidět vyrůstat a fandit tomu,“ cituje Sport.cz Novotného, který by byl evidentně rád za zákon, který by jasně definoval hranice. Na určitá pravidla už přitom narazilo RedFace, které chtělo původně rozjet fackovanou, ale nakonec to nebylo ze strany úřadů povoleno, takže jsme dostali další bizarní stáj, kde se dějí různé věci.




Bizar škodí společnosti a sledují ho jen idioti?

„Myslím si, že to nesledují jen idioti. Potkávám i spoustu starším a podle mě i slušně vychovaných lidí, které to baví a kteří dokáží chápat to, co je správné a co není. Jestli to škodí společnosti? Já doufám, že ne. Věřím, že ne. Je to show, byť někdy hodně kontroverzní, vyhraněná a intenzivní, když to tak řeknu. Jsou tam i pěkné a krásné momenty. Je třeba vybírat i to pěkné a brát si příklad z těch hezkých chvil a poukazovat na špatné chování. Je třeba si tam najít správný příklad a orientovat se v tom, co se děje a to nejen v Clash, ale obecně na internetu a ve světě okolo,“ reagoval Tomáš Le Sy pro kanál Willy Cao na kritiku, že Clash, které škodí společnosti, sledují spíše jen jednodušší lidé.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *