Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Podezřelé zápasy? Clash šéf Le Sy potvrdil nekompromisní bany pro známé tváře

Podezřelé zápasy? Clash šéf Le Sy potvrdil nekompromisní bany pro známé tváře

Le Sy Clash

OKTAGON promotér Ondřej Novotný měl nedávno další vysílání ze série MMA Letem Světem, ve kterém se velká část dílu točila kolem bizaru, tedy Clash of the Stars a RedFace, ale také kolem Tadeáše Růžičky, který má ve žlutočerné stáji doživotní ban. Došlo tedy na hodně ostrá vyjádření a vlastně i apel.


Clash promotér Le Sy reaguje na ostré vyjádření Novotného a vrací úder

„Já jsem jen rád, že se konečně probudila Prima i Fortuna, že od toho daly ruce pryč a udělali jedinou možnou věc. Byl bych taky jenom rád, kdyby se na to už nesázelo, protože tam jsou domluvené výsledky. Jsou to domluvené zápasy. V životě se na to nemělo sázet. Je to proti etickým hodnotám společností. Dělají si z lidí prdel. Jenom kvůli tomu, aby se tam zapsalo pár lidí a vydělali pár mizerných milionů na takové věci. Nemá to se sportem nic společného. Nemá to nic společného s MMA. Není to sport, nejsou tam reální rozhodčí. Není to zapsané pod sportem. Žádná organizace to nezastřešuje,“ rozpovídal se Ondřej Novotný ve svém vysílání.




Le Sy potvrdil bany pro známé tváře

„Zápasy samozřejmě domluvené nejsou. Myslím si, že každý, kdo na to kouká, vidí, že se tam bojuje. Někteří jsou slabší a někteří silnější samozřejmě. Historicky jsme tam měli podezření u dvou bojovníků, že nebojovali naplno, což byl Gappa a Žralok. Když se na to dívám a mohu se na to dívat milionkrát, tak to tam prostě vidím. Byť podezření bez důkazů, které se shání těžko, stačí na to, abychom s těmi bojovníky ukončili spolupráci. Ani jeden už v Clash bojovat nebude. Mrzí nás to hlavně u Žraloka, protože to byl slibný prospekt. Měli jsme s ním plány. On je showman. K nám se vždy choval slušně a loajálně. Bohužel ten zápas nevypadal hezky a takové bojovníky nemůžeme dál pouštět do klece. Dejme tomu, že má ban. Bylo to totiž minimálně podezřelé,“ potvrdil Tomáš Le Sy pro kanál Willy Cao, že Gappu ani Žraloka už v Clash neuvidíme, protože mělo vedení podezření na manipulování s výsledky.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *