Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Clash škodí společnosti a sledují ho jen idioti? Tomáš Le Sy reaguje

Clash škodí společnosti a sledují ho jen idioti? Tomáš Le Sy reaguje

Le Sy Clash

Bizarní stáj Clash of the Stars je poslední dobou pod palbou kritiky hned za několik kauz. Vše rozdmýchal Samir svým nenávistným projevem a poté se se svým německým prohřeškem přidala i Hanka Gelnarová. Pod kotlem navíc přiložil i OKTAGON promotér Ondřej Novotný, který se obecně proti bizaru jasně vymezil a naznačil, že ho žádný slušný člověk nemůže sledovat. Co na to Tomáš Le Sy?


Clash promotér Le Sy reaguje na ostré vyjádření Novotného a vrací úder

„Myslím si, že to nesledují jen idioti. Potkávám i spoustu starším a podle mě i slušně vychovaných lidí, které to baví a kteří dokáží chápat to, co je správné a co není. Jestli to škodí společnosti? Já doufám, že ne. Věřím, že ne. Je to show, byť někdy hodně kontroverzní, vyhraněná a intenzivní, když to tak řeknu. Jsou tam i pěkné a krásné momenty. Je třeba vybírat i to pěkné a brát si příklad z těch hezkých chvil a poukazovat na špatné chování. Je třeba si tam najít správný příklad a orientovat se v tom, co se děje a to nejen v Clash, ale obecně na internetu a ve světě okolo,“ reagoval Tomáš Le Sy pro kanál Willy Cao na kritiku, že Clash, které škodí společnosti, sledují spíše jen jednodušší lidé.




Novotný ocenil krok Fortuny, která odešla

„Není náš úkol říkat, co má a nemá kdo dělat, ale Fortuna udělala z našeho pohledu správný krok. Jsem rád, že od spolupráce odstoupila. Nikdy jsem nepochopil, že na jedné straně podporuješ Jirku Procházku, který je největším představitelem sportu a říká to v každé odpovědi, že tenhle bizár je za hranou a škodí sportu, a ty mu pak jako fanoušky vozíš ty lidi z Clashe na zápasy. Tyhle velké společnosti musí ukazovat směr, etiku a hranice. Jsou nejvíc vidět a myslím, že je pro nás všechny důležité přispívat do společnosti pozitivně. Nemusíš vydělávat každou korunu a udělat nutně každou registraci, která leží na stole. Ne vše za to stojí. Jsem vážně rád, že náš partner Tipsport tohle jasně vidí a vnímá,“ cituje Sport.cz Novotného.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *