Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » UFC veterán Darren Till má pro Adesanyu cenné rady, jak porazit Du Plessise

UFC veterán Darren Till má pro Adesanyu cenné rady, jak porazit Du Plessise

Till Adesanya Du Plessis

Už tento víkend nás čeká turnaj UFC 305, skrze který se liga mistrů vrací do Austrálie. V minulosti se spekulovalo, že by se o hlavní zápas mohla postarat bitva Pereira vs Procházka 2, ale tu jsme nakonec dostali už na konci června, takže je hlavním tahákem hodně vyhrocený souboj Du Plessis vs Adesanya, ke kterému se vyjádřil i UFC veterán Till, který na základě vlastní zkušenosti předal Izzymu cenné rady.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Mám pro Izzyho nějaké rady, jak v sobotu bojovat s DDP. Je potřeba hodně naznačovat. Na jakýkoliv náznak hned reaguje a střílí od pasu. Stačí tedy jen ustoupit, sledovat jeho kombinace a poslat tam třeba koleno nebo kop. Izzy je elitní postojář, takže jistě ví, o čem mluvím. Lidé asi nebudou mít tušení, co se tu snažím říct, ale Adesanya to pochopí. Je to skvělý bojovník. Taky bych mu doporučil přístup jako s Whittakerem. Jakmile zatlačí, tak jít proti němu.

DDP se dříve nebo později vrhne do nějakého ostrého útoku. Místo toho, aby ses postavil na zadní nebo ustoupil, jak to dělá většina těch hlupáků, postav se mu a prostě ho udeř. Já osobně mám nejraději loket do protipohybu, ale ať je to cokoliv, co se v tu chvíli hodí a co máš nacvičené. Doufám, že se ti tato rada osvědčí,“ poslal Till bývalému šampionovi návod. Till totiž s Du Plessisem bojoval a byť prohrál, tak se evidentně hodně naučil.

Vítěz souboje už má jasného soupeře

„Sean Strickland je jednička střední váhy, takže ano, bude zápasit s vítězem titulové bitvy Du Plessis vs Adesanya,“ potvrdil Dana White, že vítěz blížícího se souboje, tedy šampion střední váhy, se v dalším souboji utká se Stricklandem, což vlastně dává smysl. Tak či tak totiž půjde o odvetu. Buď dostaneme bitvu Adesanya vs Strickland 2 a nebo Du Plesiss vs Strickland 2.

Uvidíme tedy jak se vyvine víkendový souboj, který bude jistě bedlivě sledovat i Sean, který má za to, že v titulovém souboji s Du Plessisem neprohrál. Ve statistice však i přesto svítí červené políčko, na které však bývalý šampion dokázal navázat výhrou nad Costou, díky čemuž si upevnil pozici na vrcholu divize.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *