Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Konec tvrdých KO proher? Johnny Walker se vydal trénovat za UFC legendou

Konec tvrdých KO proher? Johnny Walker se vydal trénovat za UFC legendou

Není to zase až tak úplně dávno, co se po výhrách nad Rountreem, Ledetem a Cirkunovem mluvilo o tom, že by mohl být Johnny Walker po dlouhé době borec, který ohrozí tehdejšího šampiona Jona Jonese. Následně se však ukázalo, že Walker umí doručit tvrdé ukončení, ale sám dokáže být hodně tvrdě ukončen, což se mu v poslední době stalo opravdu mnohokrát. Evidentně tedy přemýšlí nad úpravou stylu, v souvislosti a čímž zamířil za tím nejpovolanějším.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

Walker, který v poslední době trénoval hlavně v irském SBG, se totiž vydal za menší změnou. V poslední době se mu totiž moc nedařilo. Z posledních 3 zápasů to má sice 1:2:1, ale ani výhra nad Smithem nebyla kdovíjaká a například od Dany Whitea za ní Johnny schytal spíše kritiku. To však nebylo nic v porovnání s NC a KO s Ankalaevem nebo tvrdou poslední prohrou s Oezdemirem. Walker by tak evidentně rád zapracoval i na zemi, v souvislosti s čímž vyrazil za Khabibem Nurmagomedovem, který je na tento styl boje samozřejmě expert. Uvidíme tedy, jak moc se Walker přiučí a jak výrazně se jeho styl změní. Pokusí se to brát více na zem?




Walker by chtěl Procházku

„V roce 2022 jsme já a Jirka měli takovou drobnou rozmíšku. Já jsem se zastal Glovera Teixery, se kterým se Jirka odmítal utkat v Brazílii, ale on si postavil hlavu a nakonec si vynutil zápas někde v Singapuru…,“ rozpovídal se Johnny Walker, který naposledy padl s Oezdemirem.

„Už tehdy jsem o něm říkal, že je to přeceňovaný bojovník, který má štěstí, že se dostal až k boji o pás. Uměl si vybírat soupeře, a i tak s nimi měl namále. Alex Pereira ho vrátil do reality a teď je na čase, aby se utkal se mnou. Já prohrál dva souboje v řadě, on prohrál dva ze tří. Teď je to o tom, kdo se dokáže vrátit. Lidé si nás dva k sobě spojovali celou dobu. Chci jim ukázat, že ho dokážu ukončit. Nyní je k tomu vhodná příležitost.“

Souboj Procházka vs Walker by byl jistě hodně zábavný, ale Johnny by ho mohl hořce litovat. Přeci jen je hodně skleněný, čehož by BJP mohl snadno využít k dalšímu drtivému KO.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *