Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Makhachev vs Pimblett? Paddy reaguje na zmínku od šampiona a má pro něj vzkaz

Makhachev vs Pimblett? Paddy reaguje na zmínku od šampiona a má pro něj vzkaz

Pimblett Makhachev

Velká část MMA komunity Paddyho Pimbletta donedávna asi hodně podceňovala a měla jej za tlačenku vedení, ale anglická hvězda ukazuje, že má rozhodně kvality, díky kterým se může prosadit. V posledním zápase Pimblett například jako první borec v UFC uškrtil/upáčil Greena, díky čemuž poskočil na 15. místo žebříčku lehké váhy. Na vrchol to ještě kus má, ale pokud se mu bude i nadále dařit, tak by mohl být brzy mezi elitou lehké váhy, které aktuálně vládne pevnou rukou Islam Makhachev, který dokonce zmiňoval možný souboj.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Když si to zaslouží, tak proč bychom se nemohli v budoucnu utkat?“ rozpovídal se Islam Makhachev na téma Paddy Pimblett. „Kdyby vyhrál pár dalších zápasů, když bude součástí TOP 10, tak proč ne? Aktuálně v rámci divize nevidím žádné vzrušující zápasy, které by mě zvedaly ze židle, takže jsem rád za podobná nová jména, která se derou na vrchol.

Viděl jsem, jak ukončil Greena, se kterým jsem také bojoval. Byl to dobrý výkon. Nyní je tedy čas, aby měl další dobré soupeře a uvidí se, jak se mu povede. Mohl by se dostat na vrchol, ale ještě to nějakou dobu zabere. Musí hodně trénovat, protože ho čekají jen samí nebezpeční borci.“

Makhachev je aktuálně zraněný, ale následně se počítá s tím, že by se mohl utkat s Tsarukyanem a nebo Gamrotem, pokud na turnaji UFC 305 porazí Hookera.




Co  na to Pimblett?

„Viděli jste, jak o mně Islam nedávno mluvil? Říkal, že jsem vzrušující bojovník a že když budu vyhrávat, tak nikdy nevíš. ´Mohl by bojovat o pás,‘ a tak. Rád bych mu tímto vzkázal, že si pro něj jdu. Brácho, jsme na cestě a nebude to trvat dlouho,“ reagoval Pimblett na svém YouTube kanále.

Ve stejném videu se pak pochlubil, že týden po souboji s Greenm jeho váha ukázala 90 kg, což je neuvěřitelné. Zároveň to není úplně dobrá vizitka profesionálního bojovníka, ale Paddy zatím dokazuje, že má váhu pod kontrolou, takže mu to tak zatím asi vyhovuje. Uvidíme tedy, jak se mu bude dařit dál, protože nyní už ho čekají jen opravdu velké výzvy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *