Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Mega zápas Jones vs Pereira? Šéf Dana White má naprosto jasnou odpověď

Mega zápas Jones vs Pereira? Šéf Dana White má naprosto jasnou odpověď

White Jones Pereira

V návaznosti na turnaj UFC 304 a souboj Aspinall vs Blaydes 2, ve kterém znovu úřadoval první jmenovaný a obhájil tak svůj titul prozatímního šampiona těžké váhy, se v komunitě mluví o souboji Jones vs Aspinall, který by byl jistě skvělou bitvou, u které by se jen těžko tipoval výsledek. Stejně tak se však v návaznosti na dominanci Alexe Pereiry spekuluje o možném přestupu do těžké váhy a útoku na třetí titul. Je jasné, že případný duel Jones vs Pereira by byl jedním z největších soubojů v historii MMA. Co na to však říká UFC šéf Dana White?


Novotný s názorem na problémového Mawara Růžičku přeci jen otočil?

„Joe Rogan mluvil o tom, že na tebe tlačí, abys udělal mega zápas Jones vs Pereira. Je to něco, o čem se uvažuje a je šance, že se to stane? Jak to je?“ dostal Dana White v jednom z posledních rozhovorů jasný dotaz, na který měl pohotovou a jasnou odpověď.

„Ne! To byla rychlovka,“ vyloučil White, že bychom se v blízké době měli dočkat podobné bitvy. „Internet je plný hlupáků, tak co,“ přisadil si pak Dana proti kritikům, kterým se nepozdává jeho názor na to, že by měl být Jones P4P jednička, kterou je však aktuálně Islam Makhachev. Jones má totiž za poslední roky jediný zápas, takže logicky nemůže být jedničkou P4P žebříčku, ale podle Whitea o tom není debat.

Zatím to nebylo oficiálně potvrzeno, ale všeobecně se počítá s tím, že bychom se v listopadu v New Yorku měli dočkat souboje Jones vs Miocic, který sice v komunitě nevzbuzuje tolik ohlasu, ale v kontextu úspěchů a zásluh vlastně stále dává smysl. Zdá se však, že to pro oba borce bude zároveň velké rozloučení s MMA světem.

„Mám tady takovou zajímavost, ale je jasné, že po tomhle toce už nebudu muset nikdy pracovat. Ve 37 letech odejdu do důchodu. Já si myslím, že je to výhra,“ reagoval totiž Jones na rýpanec od jednoho z fanoušků a sám tak naznačil, že souboj s Miocicem bude jeho posledním zápasem kariéry.

Nikdo by se asi konci nemohl divit, protože během své kariéry Jones porazil všechny přední tváře polo-těžké váhy a jasně si tak vybojoval místo na seznamu MMA GOATů, na kterém je společně s GSP, Silvou, Emelianenkem a dalšími velikány spotu.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *