Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Gelnarová vysvětluje, jak vlastně došlo k situaci, za kterou nyní čelí ostré kritice a výsměchu

Gelnarová vysvětluje, jak vlastně došlo k situaci, za kterou nyní čelí ostré kritice a výsměchu

Clash Le Sy Gelnarová

Sociálními sítěmi od sobotního odpoledne koluje IG story Hanky Gelnarové, na kterém se Clash bojovnice baví s kamarády, ale bohužel u toho za zvuku německé hudby zvedá pravici v nechvalně známém gestu, což samozřejmě vyvolalo silnou vlnu kritiky.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

„Bylo nás v tom bytě asi třináct. Potom začala hrát tato písnička. Někteří začali pochodovat do rytmu. Já jsem se asi po minutě zvedla a přidala se k nim. A chtěla se s nimi sladit, synchronizovat. Ano, je to moje chyba, že prostě nejsem nejostřejší tužka v penálu a nemám tu základní znalost, že když se pochoduje a je pravá ruka nahoře, tak je to špatně. Je to plně moje chyba, neznalost v tom neomlouvá. Postavila jsem se na stranu, protože jsem se k nim přidala později. Říkám i v tom videu, že budeme jako mažoretky. Opravdu jsem to nebrala tak, že bych na něco narážela,“ vysvětlovala Gelnarová pro CNN Prima NEWS.

„Paradoxem je, že jsem to sama uveřejnila. Dala jsem to do stories a napsala „Synchronizace 0“ a že to doladíme do příště. Jak jsem to ale publikovala, viděl to můj kámoš a řekl mi, co to znamená, co to vlastně předvádíme. Navíc v tom videu je vidět i televize, na které vlaje nějaká nacistická vlajka. Ale to jsem já opravdu na místě ani nevnímala. Nekoukala jsem se, co je na televizi. Video jsem nechala na Instagramu asi jen tři minuty, a pak ho po upozornění kamaráda okamžitě smazala. V tu dobu už to ale vidělo asi dva a půl tisíce lidí a bylo to v háji.“




Jak reagoval Le Sy?

„Od Hanky je to naprostá hloupost a hodně mě to od ní překvapilo. Vysvětlení, že nevěděla, co dělá a co to znamená, se mi těžko věří. Podle mě jsme viděli spíš ukázku jejich hodně hloupého humoru a ještě větší ukázku hlouposti v tom, že to zveřejnili. Zároveň však Hanku nikdo podle mě nemůže podezírat z toho, že je doopravdy nacistka nebo cokoliv podobného. Věřím a doufám, že celá jejich parta s tímhle přestane, protože to fakt není sranda. Tak jak si oni možná myslí…“ reagoval pro CNN Prima NEWS Tomáš Le Sy, který musí v poslední době řešit celou řadu problémů. Skrze vyjádření Samira totiž od organizace odešli partneři Prima Cool a Fortuna. OKTAGON promotér Novotný navíc rozjel silný konkurenční boj, kterému bude muset bizarní stáj rovněž nějak čelit.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *